Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor και αυτό είναι κάτι που ενόχλησε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο λόγος είναι πως οι δυο τους ήταν ζευγάρι για μεγάλο χρονικό διάστημα και χώρισαν λίγο καιρό πριν εκείνη μπει στο reality.

Λίγη ώρα προτού οι δυο ομάδες μεταφερθούν στο στίβο μάχης ώστε να κοντραριστούν για άλλη μια φορά, στην παραλία των Μπλε οι συζητήσεις «φούντωσαν».

Συγκεκριμένα ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να ξεκαθαρίσει στην πρώην σύντροφο του Μαριαλένα Ρουμελιώτη για ποιο λόγο μπήκε στο Survivor.

«Ήθελα να σου ξεκαθαρίσω ότι από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση να έρθω στο Survivor, η μόνη μου ανησυχία ήταν το πώς θα είναι η συμβίωση μας εδώ και πως θα σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν ήρθα εδώ για να σου δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα ούτε να δημιουργήσω ίντριγκες, ούτε πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή εκτός παιχνιδιού αλλά ούτε και στην διαβίωση στου στο νησί. Καταλαβαίνω ότι είσαι εδώ πάρα πολύ καιρό είσαι από το πρώτο group που μπήκανε και έχεις τραβήξει μεγάλη ταλαιπωρία. Περάσαμε δύο χρόνια μαζί και είναι λογικό να σε γνωρίζω περισσότερο από τον καθέναν, ξέρω ότι έχεις προχωρήσει στην ζωή σου το σέβομαι και δεν είμαι εδώ να δημιουργήσω πρόβλημα σε κανέναν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης.

Στη συνέχεια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και ανέφερε: «Μου είπε ότι δεν ήρθε εδώ για να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, ούτε στο παιχνίδι ούτε στην προσωπική μου ζωή γιατί ξέρει ότι έχω προχωρήσει. Τον ρώτησα γιατί μπήκε στο παιχνίδι, ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα και κατάλαβα ότι όντως δεν θέλει να μου δημιουργήσει πρόβλημα».