Ένα από τα αγαπημένα πρόγραμμα της Σμαράγδας Καρύδη, το Celebrity Game Night επιστρέφει ξανά στο Mega.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι έτοιμη να προσκαλέσει αλλά και να… προκαλέσει τους καλεσμένους της σε νέες αναμετρήσεις.

Ωστόσο, ενώ όλα ήταν έτοιμα για την πρεμιέρα του show του Mega ήρθε η αναβολή και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον κορονοϊό ο οποίος κατάφερε να… τρυπώσει και σε αυτήν την παραγωγή.

Ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού έκανε την εμφάνιση του με αποτέλεσμα να αναβληθεί η πρεμιέρα και οι συνεργάτες της Σμαράγδας Καρύδη να μπουν προληπτικά σε καραντίνα.

Το κρούσμα κορονοϊού το οποίο εντοπίστηκε στην παραγωγή του Celebrity Game Night του Mega, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένα από αυτά που έβγαλαν εκτός «αέρα» το «Πρωινό» του Ant1 για μια εβδομάδα.

Εξάλλου αρκετοί συνεργάτες της μιας παραγωγής εργάζεται και σε άλλες παραγωγές.

Τα απαραίτητα τεστ μετά την προληπτική καραντίνα έγιναν και βγήκαν αρνητικά. Έτσι χθες, η Σμαράγδα Καρύδη και οι συνεργάτες της, υποδέχθηκαν τους πρώτους καλεσμένους στο πλατό του Celebrity Game Night και ήδη προγραμματίστηκε εκ νέου η πρεμιέρα.

Το Celebrity Game Night αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα του Mega την Παρασκευή 5 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς ο παίκτης από την ομάδα που θα κερδίσει μοιράζεται τα κέρδη με έναν celebrity κι εκείνος τα διαθέτει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σοφία Πελεκάνου

TAGS