Επτά χρόνια βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα η εκπομπή «The Tonight Show» με τον Τζίμι Φάλον. Το 2014 ο Φάλον διαδέχθηκε στην παρουσίαση τον Τζέι Λένο μεταφέροντας το σόου από το Λος Άντζελες, στην αρχική έδρα του, τη Νέα Υόρκη.

Η παραγωγή του talk show έχει μεταφερθεί στο σπίτι του παρουσιαστή, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Έτσι ο 46χρονος γιόρτασε τα γενέθλια της εκπομπής με τις κόρες του, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της.

Μάλιστα κοινοποίησε στο Instagram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο είναι μαζί με την 7χρονη Γουίνι και την 6χρονη Φράνσις. Στο πλάνο και οι τρεις είναι στο πάτωμα του σπιτιού τους, από το οποίο ο Τζίμι Φάλον παρουσιάζει το show και είναι περιτριγυρισμένοι από αμέτρητα πολύχρωμα, εορταστικά μπαλόνια.

«Πολλά μπορούν να συμβούν σε 7 χρόνια. Σας ευχαριστώ που με υποδέχεστε στο σαλόνι και στα τηλέφωνά σας. Γιορτάζοντας την επέτειο του @Fallontonight με τις αγαπημένες μου συμπαρουσιάστριες!» έγραψε ο Φάλον.

Η «εισβολή» την ώρα της συνέντευξης

Οι κόρες του έχουν μάλιστα διακόψει στο παρελθόν το show μία ή δύο φορές. Τον περασμένο Μάιο ο Φάλον πήρε συνέντευξη από τον Ίθαν Χοκ συνομιλώντας μέσω βίντεο για την επερχόμενη μίνι σειρά του «The Good Lord Bird».

Αν και ο 49χρονος ηθοποιός κατάφερε να προωθήσει λίγο το πρότζεκτ του, τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο, όταν οι κόρες του Τζίμι άρχισαν να γελούν μπροστά στην κάμερα.

«Τα παιδιά σου διακόπτουν τη συνέντευξή μας;» αστειεύτηκε ο Ίθαν Χοκ όταν άκουσε τα γέλια. «Πήγα τα παιδιά μου στο άλλο δωμάτιο, φίλε. Παίρνω στα σοβαρά τη δουλειά μου, Τζίμι!» πρόσθεσε.

«Γεια! Πώς είσαι; Πρέπει να γνωρίσετε την κόρη μου» είπε ο ηθοποιός στα κορίτσια, καθώς συνέχιζαν να χαμογελούν και να γελούν. Ο Τζίμι Φάλον έβαλε τέλος στην τρέλα, οδηγώντας τα κορίτσια εκτός κάμερας.