Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου, η παραγωγή του Survivor θέλησε να… καλύψει το κενό.

Η νεαρή παίκτρια η οποία θα κάνει την εμφάνιση της στον Άγιο Δομίνικο τις επόμενες ημέρες, είναι η τελευταία η οποία θα ενταχθεί στο Survivor.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open συνάντησε την παίκτρια στο αεροδρόμιο λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο ωστόσο η ίδια αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση. Μάταια ο δημοσιογράφος της εκπομπής, της έκανε ερωτήσεις. Η νεαρή παίκτρια δεν έβγαλε λέξη.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Open, η νέα παίκτρια του Survivor είναι φίλη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ονομάζεται Ελένη Χαμπέρη.

«Είναι η τελευταία παίκτρια η οποία έφυγε σήμερα από Ελλάδα, αυτό το κορίτσι θα ανάψει πολλές φωτιές είναι κούκλα. Είναι η μοναδική παίκτρια θεωρώ που έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό τι εννοώ, έχει γνωρίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Κάνανε παρέα, έχουν ένα κοινό γνωστό και έτσι έχουν πάρα πολύ καλή επαφή. Είναι τελευταία παίκτρια, την βάλανε χθες αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο, μπαίνει σαν αντικατάσταση της Έλενας Μαριπόζα που έφυγε. Η Έλενα είναι γυμνάστρια, είναι από τον Βόλο και είναι σε σχέση» ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου.