Ένα ακόμα «χτύπημα» περιμένει την Αγγελική στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Αγγελική» στις 22.00.

Αναλυτικά τι θα δούμε στην «Αγγελική»;

Στο νοσοκομείο, η Τζένη προσπαθεί να παρηγορήσει τον Παύλο για τον Δημήτρη κι όταν πάει να τον φιλήσει την σπρώχνει.

Ο γιατρός Ιορδανίδης παρηγορεί την Αθηνά και του εκφράζει τον πόνο της, τον φόβο της και την πίκρα της επειδή την τελευταία φορά που μίλησε με τον γιο της τσακώθηκαν.

Η Κατερίνα λέει στην Αθηνά ότι ο Δημήτρης της ζήτησε να παντρευτούν κι αυτή δέχτηκε. Η Αθηνά της λέει ότι δεν πρέπει να είναι μαζί αυτοί οι δύο και οι δύο γυναίκες μαλώνουν.

Ο Παύλος λέει στη Σοφία ότι την έχει ανάγκη, πως αυτή και τα παιδιά είναι ό,τι πιο σπουδαίο έχει και ότι την αγαπάει πιο πολύ απ’ την ζωή του.

Η Ελένη μιλάει με τον άγνωστο άντρα στο τηλέφωνο και του λέει ότι θα κάνει τον Μιχάλη να την θέλει για να τον έχει από κοντά.

Η Αγγελική τηλεφωνεί στη μητέρα της, δεν την βρίσκει και της αφήνει μήνυμα. Κλαίει και της λέει ότι νιώθει άσχημα που άφησε να συμβεί αυτό στον Δημήτρη και που τώρα όλοι υποφέρουν.

Ο γιατρός του Δημήτρη ενημερώνει την οικογένεια ότι διέφυγε τον κίνδυνο.

Η Όλγα ενημερώνει τον Στέφανο ότι ψάχνανε την Αγγελική επειδή κάτι συνέβη στη μητέρα της και την πάνε στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος το λέει στην Αγγελική και φεύγουν μαζί για να πάνε να τη βρουν.

Η Τζένη τηλεφωνεί στον Παύλο και του λέει πως αν της ζητήσει να φύγουν μαζί, αυτή θα το κάνει και του το κλείνει.

Η Αγγελική και ο Στέφανος φτάνουν στο νοσοκομείο και ο γιατρός την ενημερώνει ότι η μητέρα της πέθανε μετά από σοβαρό έμφραγμα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.