Στην ενότητα «Σπασ’ τα» με τη Φωτεινή Πετρογιάννη της εκπομπής «Pop Up» βρέθηκε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διακοπή της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν έφυγα εγώ άρον άρον από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Όταν σε “φεύγουν” από μια εκπομπή δεν κάθεσαι να αναρωτηθείς τι πήγε λάθος. Δεν ταίριαζα στην εκπομπή. Έχει συμβεί να με πάρει τηλέφωνο κάποιος και να μου την πει για κάτι που σχολίασα. Αν δεν ήμουν με τη Ναταλία Γερμανού στο “Καλύτερα δε γίνεται” δεν θα ήθελα να είμαι πουθενά αλλού» ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Σε ποια ερώτηση έχει βαρεθεί να απαντάει; « Έχω βαρεθεί να απαντάω στην ερώτηση “τι ύψος έχεις;”, είμαι 1.77. Υπάρχει κόσμος που κόβει το κεφάλι του ότι είμαι 1.63», είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης είπε: «Άμα ερωτεύομαι, θολώνω και χάνω την ευθυκρισία μου. Το χειρότερο και το καλύτερο συνάμα στοιχείο της Ναταλίας είναι ότι είναι σαν παιδί. Έγινα παρουσιαστής γιατί είχα ταλέντο αλλά και γιατί τα πράγματα δεν μου πήγαν όπως θα ήθελα στο τραγούδι. Ποιος ξέρει αν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Κατερίνα Καινούργιου; Αν άλλαζε πολλά πράγματα γύρω της, ίσως να συνεργαζόμουν ξανά μαζί της».

TAGS