Ο Γιώργος Χρυσοστόμου γοητεύει το τηλεοπτικό κοινό ως «Στέφανος» στην σειρά του Alpha, «Αγγελική».

Ο ηθοποιός, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» και μίλησε για το ρόλο που υποδύεται στη δραματική σειρά και εξήγησε γιατί τον γοητεύει.

«Με γοητεύει ο Στέφανος γιατί είναι ψύχραιμος, την ώρα που τα προβλήματα του έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Πάντοτε δίνει χρόνο για λύσει το πρόβλημα μετά… Αυτό, εγώ, σαν Γιώργος δεν το κάνω. Γιατί θέλω παρορμητική λύση πολύ σύντομα κι αυτό δημιουργεί εκνευρισμό σε εμένα και στους γύρω μου».

«Ο Στέφανος είναι ψύχραιμος , είναι αρχηγός, είναι γοητευτικός… Βέβαια, λόγω καταστάσεων, κάποια στιγμή θα τα…πάρει!» είπε.

Κατά πόσο μοιάζει η ζωή του Γιώργου Χρυσοστόμου με τον Στέφανο της σειράς «Αγγελική»; «Όχι. Είμαι πολύ κόντρα, γι αυτό και δέχτηκα τον ρόλο. Εγώ θα ήμουν Παύλος, σε πιο… ελαφριά μορφή και καθόλου Δημήτρης».
Τώρα για το πώς «συνυπάρχει» με τον Στέφανο… «Πάμε παράλληλα, ίσως ο ρόλος βρίσκεται πιο μπροστά κι εγώ τον ακολουθώ».

Η σχέση του Στέφανου με την Αγγελική , ποια είναι; «Κάτι πλανάται ανάμεσα στον Στέφανο και στην Αγγελική, το οποίο επιβεβαιώνουν οι δυνατές τους ματιές , αλλά και κάποια από τα λόγια που ανταλλάσσουν.Όλα αυτά στρώνουν ένα παντεσπάνι για να προχωρήσει η ιστορία τους».


Σχετικά με την αναγνωρισιμότητα που γνωρίζει παραδέχεται ότι στην αρχή «έβγαζα άμυνα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Έκτοτε έχω περάσει διάφορες φάσεις. Τώρα μου αρέσει». Λόγω της μάσκας… «δεν με σταματάνε στο δρόμο. Πρέπει να ακούσουν τη φωνή μου» αναφέρει.

Στο παρελθόν εργαζόταν σε πολλές και διαφορετικές δουλειές ταυτόχρονα , από «αγωνία μήπως βγω έξω από το σύστημα, από ανασφάλεια έλεγα πολλά “ναι” . Ήταν και τα χρήματα… Ζω μόνος μου από τα 18 …». Το ότι προέρχεται από πολυμελή οικογένεια, τον βοήθησε να είναι «ανεξάρτητος».

Ως άνθρωπος είναι πολύ τακτικός: «Αγαπώ πολύ την τακτοποίηση και τη διακόσμηση. Υπάρχει ένα ανήσυχο μέσα που θέλει να τακτοποιήσει το έξω» καταλήγει.