Κι ενώ η Δρόσω αρχίζει να έχει αισθήματα για τον Κωνσταντή και οι δυο τους να έρχονται κοντά, ένα πρόσωπο από το ένοχο παρελθόν της καταφθάνει στο Διαφάνι και αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω. Την ίδια στιγμή που ο Δούκας έχει μάθει για τις δουλειές του γιου του με το Μελέτη.

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες;

Για ποιο λόγο ήρθε ο Τάκης στο Διαφάνι; Η πρότασή του στη Δρόσω θα τη βάλει σε μεγάλο δίλημμα. Θα φύγουν μαζί και μάλιστα όχι μόνοι τους από το Διαφάνι;

Η Ασημίνα προσπαθεί να καταλάβει την περίεργη συμπεριφορά του Νικηφόρου ενώ ο Μπάμπης αρνείται να τη δεχτεί κι αυτό τη βάζει σε μεγαλύτερες υποψίες.

Ο Δούκας, έχοντας μάθει για τις χασισοφυτείες από τον Θέμελη, προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη να σταματήσουν, αλλά και οι δύο είναι ανένδοτοι.

Ο Βόσκαρης με τον Νικολαΐδη ανακρίνουν τον Νέστορα και ο Βόσκαρης θα μπλέξει στην υπόθεση ένα ακόμα πρόσωπο, υπεράνω υποψίας, ως συνεργό του Κυπραίου.

Ο Νικηφόρος βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του για να διαλύσει τον Συνεταιρισμό και ο Φανούρης βρίσκεται υπόλογος για τα λεφτά που χάθηκαν από το ταμείο τους.