Το «All Star Your Face Sounds Familiar» έρχεται στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Ant1 και φαίνεται πως αποτέλεσε ήδη αφορμή για να ξεσπάσει μια νέα κόντρα.

Το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 φιλοξενήθηκαν δηλώσεις των συμμετεχόντων αλλά από αυτές απουσίαζε η δήλωση του ηθοποιού και παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του Star, Κρατερού Κατσούλη.

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να εξηγήσει το γιατί και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Κρατερός Κατσούλης αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του «Πρωινού».

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε: «Να πω λίγο κάτι για να μη γίνει και κάποια παρεξήγηση. Όλοι οι παίκτες του YFSF είναι δέκα. Εμείς είδαμε από το χθεσινό γύρισμα 9, δεν είδαμε τον Κρατερό Κατσούλη, όχι σαφώς επειδή είναι απέναντι. Προς Θεού, δεν θέλω εγώ να έχω καμία σχέση ότι δεν ζητήσαμε να μας μιλήσει. Απλώς, ο ίδιος δεν ήθελε, μου μετέφεραν. Δεν ήθελε, αρνήθηκε».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν λίγο πιο αιχμηρός στην κριτική του. «Λέμε ένα γεια, δεν πειράζει. Δεν θα έπεφταν τα νούμερα. Είναι αγένεια, για να μην πω τίποτα χειρότερο. Δεν είδα αξιοπρέπεια σε αυτή τη συμπεριφορά» ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Μα δεν φταίει ο Κρατερός, το δικό μας το κανάλι…», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Λίγη ώρα αργότερα, μέσα από την συχνότητα του Star Channel και λίγο πριν ο Κρατερός Κατσουλής και η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό της «Φωλιάς των Κου Κου» ήρθε η απάντηση.

Ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε έμμεσα, δίχως να αναφέρει ονόματα, αλλά ήταν σαφές σε ποιους απευθυνόταν.

«Προσέξτε τη σημερινή μέρα, είναι λίγο περίεργη. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, ενημερωθείτε καλύτερα για το τι γίνεται, πώς γίνεται, τι έχει συμφωνηθεί, τι όχι. Για να ξέρουμε και τι λέμε όλοι μαζί κι εμείς θα τα πούμε αύριο με αγάπη και απόσταση για να έχουμε καθαρότερο μυαλό», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.