Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της Αλέξιας φιλοξένησαν το πρωί της Τρίτης στο «Ευτυχείτε» μιας και η καταξιωμένη τραγουδίστρια δε μιλάει συχνά. Όσο έπαιζε το βίντεο με τη συνέντευξη, ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Γιάννης Πουλόπουλος άρχισε να βουρκώνει.

Έτσι, μόλις τελείωσε η προβολή του, η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει τι συμβαίνει και ο δημοσιογράφος εξομολογήθηκε τη συγκινητική ιστορία του και πόσο του στάθηκε η Αλέξια, όταν έχασε τον αδελφό του. Μάλιστα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του στον «αέρα» της εκπομπής.

«Τώρα αναγκαστικά θα το πω. Έχω μια πολύ προσωπική ιστορία με την Αλέξια. Το 1995, όταν είχε σκοτωθεί ο αδελφός μου σε τροχαίο -εγώ ήμουν φαν της Αλέξιας-, η κοπέλα αυτή μου μιλούσε για ένα μήνα, τρεις ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο. Αυτό για ένα παιδάκι μου ήμουν τότε, ένας άνθρωπος που ήταν η μεγαλύτερη σταρ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή η Αλέξια, να μου συμπαρασταθεί με αυτόν τον τρόπο, δεν το ξεχνώ ποτέ», είπε.

Για να αποκαλύψει στη συνέχεια πως η τραγουδίστρια έχει αφιερώσει έναν δίσκο της στον αδελφό του που έχει σκοτωθεί.

«Είναι οικογενειακή μας φίλη πια, μετά από τόσον καιρό, και κάθε φορά που τη βλέπω συγκινούμαι πάρα πολύ», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.