Την άποψη του θέλησε να πει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στα όσα ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα στο live του «Big Brother» σε σχέση με την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Σοφία Δανέζη και Θέμη Κανέλλο.

Οι δυο παίκτες βρέθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας και σε ζωντανή σύνδεση με το πλατό, έβαλαν, ουσιαστικά, στον «πάγο» την σχέση τους μετά τις ερωτήσεις που δέχθηκαν τόσο από τους καλεσμένους στο live του «Big Brother» όσο και από τους παρουσιαστές. Ωστόσο, κάποια στιγμή, κατά την πορεία της συζήτησης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σταμάτησε να συμμετέχει.

Το διάλλειμα έγινε και ο Χάρης Βαρθακούρης υποδέχθηκε ξανά το τηλεοπτικό κοινό. Αφού ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την εξέλιξη της ψηφοφορίας που θα αναδείξει ποιος παίκτης θα δει την πόρτα της εξόδου, παρατήρησε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε σηκώσει το χέρι του, κίνηση που προκάλεσε την έκπληξη του Χάρη Βαρθακούρη.

«Σήκωσες το χέρι για να μιλήσεις;» ρώτησε ο Χάρης Βαρθαρκούρης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε θετικά. Ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος εξέφρασε την αντίθεση του και τον εκνευρισμό του για τα όσα διαδραματίστηκαν και ακούστηκαν λίγη ώρα νωρίτερα σε σχέση με το θέμα Δανέζη-Κανέλλου.

«Έχω την άποψη μου, νιώθω από την προηγούμενη ενότητα, πως αυτά που διαπραγματευθήκατε με τον Θέμη και τη Σοφία… Είμαι εντελώς αντίθετος. Βγάλατε λάδι την Σοφία που είναι μπλεγμένη σε ένα εκατομμύριο πράγματα. Ξαφνικά βγήκε αδικημένη, η τύπισσα που κλαίει. Εκτιμώ την Στρατηγό Σοφία αλλά… Όταν η Σοφία προσπαθεί όμως να μου περάσει το ψέμα της… Η προηγούμενη κουβέντα ήταν όχι απλά αβαρής αλλά και αναστροφή της πραγματικότητας. Τα λέω για να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Χάρης Βαρθακούρης του τόνισε πως: «Κακώς δεν πετάχτηκες».

Το σχόλιο της έκανε και η καλεσμένη, Νάταλι Κακκαβά η οποία ανέφερε πως σχολίασε, στην προηγούμενη ενότητα την συμπεριφορά του Θέμη και εστίασε στο γεγονός πως η Σοφία Δανέζη τον θεωρούσε φίλο της και εκείνος την πρόδωσε.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Γνώμη σου. Για μένα μετράνε 1.000.000 άλλα πράγματα και δε θα με φοβίσει κανείς να την πω» ανέφερε.

Σοφία Δανέζη και Θέμης Κανέλλος έβαλαν στον «πάγο» την σχέση τους on air

Στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» βρέθηκε ο Θέμης Κανέλλος και η Σοφία Δανέζη προκειμένου να αναφερθούν στη μεταξύ τους διαμάχη που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Χάρης Βαρθακούρης έδωσε το λόγο αρχικά στον Θέμη Κανέλλο ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Σαν άνθρωποι δεν ταιριάζουμε 100%. Δεν είναι κακό. Καμία φορά, επειδή κάνουμε όλοι μαζί παρέα, δεν μπορώ να βγάλω τη Σοφία απ’ έξω. Δεν της είχα μιλήσει γιατί δεν είχε γίνει κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Ουσιαστικά η Σοφία δεν με ενόχλησε ποτέ. Δεν την έκανα επίτηδες να κλάψει».

Στην ερώτηση τι άλλαξε μεταξύ τους, ο νεαρός παίκτης απάντησε πως δεν είχε καταλάβει πως η Σοφία Δανέζη τον ένιωθε τόσο κοντά του όσο φάνηκε τις τελευταίες αυτές μέρες.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής του  «Big Brother» ζήτησε ένα σχόλιο από την Σοφία Δανέζη για τα όσα ανέφερε λίγη ώρα πριν ο Θέμης. «Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ένιωθα πολύ αδικημένη. Προδομένη. Στεναχωρημένη. Ο Θέμης μπορεί πολύ απλά να με έβλεπε τόσο κοντά του όσο εγώ εκείνον. Δεν θέλω να επηρεαστεί σε κάτι. Από την στιγμή που έτσι τα βλέπει εγώ δεν μπορώ να του αλλάξω τη γνώμη» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφία Δανέζη στην απάντηση της.

Οι δυο παίκτες, σε ζωντανή σύνδεση με τους παρουσιαστές του «Big Brother» αλλά και τους καλεσμένους που βρισκόντουσαν στο πλατό ουσιαστικά έβαλαν στον «πάγο» τη φιλική τους σχέση on air.

Η Σοφία Δανέζη μάλιστα ανέφερε στον Χάρη Βαρθακούρη πως μπήκε αρκετές φορές στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να ζητήσει από τον Big Brother να σταματήσει την στρατιωτική δοκιμασία που ζόρισε τον Θέμη Κανέλλο και τον έφερνε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Με ένοιαζε ο Θέμης να είναι καλά» είπε η τραγουδίστρια.

«Δεν ήθελα να πάρω μέρος γιατί είμαι φουλ θηλυπρεπής και αυτό είναι αρρενωπό» δικαιολογήθηκε ο Θέμης απαντώντας στην Σοφία Δανέζη και της τόνισε πως δεν της άρεσε ο τρόπος με τον οποίο του μίλησε.

Τη δική του απορία εξέφρασε όμως και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Στην ηλικία σου, και δεν ήμουν εξαίρεση, κάναμε δυο και τρια συνεχόμενα ξενύχτια. Δεν κ@λοβαράγαμε. Είχαμε δράση. Πώς το να μην κοιμηθείς 7 ώρες σου είναι πρόβλημα. Δεν έχει να κάνει με τη διένεξη που έχεις με την Σοφία Δανέζη. Είσαι τόσο εύθραυστος στον ύπνο; Ποια κούραση βρε; » ρώτησε ο παρουσιαστής τον παίκτη.

«Ήταν ψυχολογική κούραση. Δεν παραπονέθηκα. Το έκανα ξεκάθαρο από την αρχή πως αν χρειαστεί να κοιμηθώ θα κοιμηθώ. Εγώ το είδα ότι είναι εντελώς αντίθετο από μένα όλο αυτό. Είμαι εντελώς αντίθετος ιδεολογικά με τον Στρατό. Είχα θέμα με τα ωράρια. Εν τέλει πήρα τα πιο δύσκολα ωράρια. Ήθελα να ξέρω ότι αν μπορώ να κοιμηθώ, θα ξεκουραστώ δυο ώρες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θέμης.

Τα όσα είπε ο Θέμης έφεραν την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος τόνισε πως δεν είναι δυνατόν ένα νέο παιδί να το λέει αυτό.