Οι «Άγριες Μέλισσες» καταφέρνουν σε κάθε επεισόδιο να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό του Ant1. Οι χαρακτήρες της σειράς ξεδιπλώνουν τις πτυχές τους και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Μια από τις πρόσφατες εισόδους στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι αυτή του Σωκράτη Θέμελη τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Χάρης Σώζος.

Ο ηθοποιός το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε απέναντι από τη Φαίη Σκορδά στο πλατό του «Πρωινού» και μεταξύ άλλων τόνισε πως αν και παρακολουθούσε την σειρά από την αρχή και την «ζήλευε» όταν του έγινε η πρόταση δεν ήθελε να πει «ναι» για να «μην μπλέξει».

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν για τις Άγριες Μέλισσες. Εγώ δεν ήθελα να το κάνω. Έλεγα μακάρι να ήμουν όταν το έβλεπα στην τηλεόραση, αλλά δεν ήθελα να χάσω τη βολή μου, βαριόμουν να μπω σε αυτή τη διαδικασία πάλι. Ήθελα να ξεκουραστώ. Πού πάω τώρα να μπλέξω; Να ξυπνάω πρωί, να λέω λόγια… Ήθελα για ένα χρόνο να μην κάνω τίποτα», εξήγησε ο Χάρης Σώζος.

Υπενθυμίζεται πως ο Σωκράτης Θέμελης είναι ο άνθρωπος που φέρεται να βίασε την Ανέτ Σεβαστού και εκείνη έμεινε έγκυος στον Μελέτη. Ωστόσο, ο ηθοποιός, στον «αέρα» της εκπομπής έγινε για λίγο «Σωκράτης» και έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ.