Με την εμφάνιση του στο Διαφάνι, έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή των Σεβαστών και κυρίως στου Δούκα.

Ο εισαγγελέας όμως έχει μπει στις «Άγριες Μέλισσες» για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο και αυτός αφορά στην Πηνελόπη Σεβαστού.

Ο Σπύρος Σταμούλης, ο ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον Εισαγγελέα στις «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης και αναφέρθηκε στο ρόλο του.

«Είχα ήδη γνωστούς και φίλους που έπαιζαν στις Άγριες Μέλισσες. Από πέρυσι ήθελα να συμμετέχω. Έστειλα το βιογραφικό μου και για καλή μου τύχη οι συντελεστές είχαν ήδη δει προηγούμενες δουλειές μου. Δεν είχαν δει μόνο το “Κόκκινο Ποτάμι” αλλά και “τη ζωή του Καποδίστρια” που έπαιζα στον κεντρικό ρόλο» ανέφερε ο Σπύρος Σταμούλης.

Μιλώντας για το τι πραγματικά ενδιαφέρει τον Εισαγγελέα, είπε: «Τον Αλέξη δεν τον ενδιαφέρει να μπει στην οικογένεια του Δούκα, τον ενδιαφέρει η Πηνελόπη. Θέλει να την πάρει από αυτή την οικογένεια και να την βοηθήσει να εξελιχθεί σαν άνθρωπος και σα γυναίκα και να μπορέσουν να ζήσουν μαζί. Η Πηνελόπη είναι πολύ καταπιεσμένη, ο Αλέξης το έχει καταλάβει, έχει δει κάποια στοιχεία πάνω της που του αρέσουν πάρα πολύ»

Αναφορικά με τον «ανταγωνιστή» του Μελέτη, ο Σπύρος Σταμούλης είπε: «Πιστεύω πάντα η Πηνελόπη θα έχει συναισθήματα για τον Μελέτη, ίσως στο τέλος την χάσει».

Πώς επέλεξε ο Σπύρος Σταμούλης να ακολουθήσει το δρόμο της υποκριτικής; «Στην οικογένεια μου οι περισσότεροι ασχολούνται με τη Ναυτιλία, έχω τελειώσει Οικονομικά, έχω κάνει μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά. Παράλληλα είχα την τύχη να περάσω στη Δραματική του Εθνικού αλλά πάντα το απέφευγα. Με τρόμαζε πάρα πολύ η ζωή ενός ηθοποιού» απάντησε και πρόσθεσε πως οι γονείς του δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός αλλά τον στήριξαν στην επιλογή του αυτή.