Συμβουλευτική διάθεση είχε η Έλενα Χριστοπούλου στο «My Style Rocks» το απόγευμα της Τετάρτης και θέλησε να πει δυο λόγια στην Αρετή Λις. Η κριτής του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΪ τα «έχωσε» με διακριτικό τρόπο στην παίκτρια για την πρόσφατη αντίδραση της μετά από έντονη λογομαχία με τις συμπαίκτριες της κατά την οποία αποχώρησε από το πλατό.

Αφού η Αρετή Λις εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή ώστε να δει τις βαθμολογίες για την ενδυματολογική της επιλογή, η Έλενα Χριστοπούλου της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι εσύ τα έχεις πάρει στο κρανίο γενικώς,  πιστεύω ότι έχεις μια περίεργη αδιαφορία και εγώ εκεί έχω μερικές ενστάσεις. Και σε ατάκες σου, να ξέρεις και σε συμπεριφορές.

Γιατί σε έχω δει ντυμένη με fast fashion και σου έχω πει, σε όλο το χρονικό διάστημα που είσαι εδώ, πόσο ωραία είσαι και πως δείχνουν επάνω σου ρούχα τα οποία άλλοι θα περίμεναν να κάνουν χ λεφτά ενώ εσύ έχεις ντυθεί με ψ λεφτά.

Θέλω λίγο να το πάρεις αλλιώς γιατί δεν σου αξίζει και δεν σου αρμόζει να έχεις ένα περίεργο attitude. Και οι άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να διαφωνούν μαζί σου στα σημεία, εσύ κάνεις τι δική σου δουλειά και οι άλλοι κάνουν τη δική τους. Το τι θα γίνει, θα αποδειχθεί στο τέλος και στην πορεία. Μην χάνεις τον χαρακτήρα σου και κάποια κομμάτια που εγώ τουλάχιστον έχω εκτιμήσει».