Ακόμα μια ένταση σημειώθηκε στο πλατό του «My Style Rocks» το απόγευμα της Παρασκευής με τα πυρά και τις κατηγορίες να «εκτοξεύονται» από πολλές πλευρές και ταυτόχρονα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Χριστίνα Κεφαλά εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της ώστε να βαθμολογηθεί.

Τότε η Μικαέλα Φωτιάδη της ζήτησε τον λόγο για ορισμένα πράγματα τα οποία έμαθε ότι ανέφερε για εκείνη στην Αρετή Λις.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα παίξω παιχνίδια πίσω από την πλάτη κανενός» τόνισε η Χριστίνα Κεφαλά.

Τότε τον λόγο πήρε η Αρετή Λις λέγοντας: «Εγώ, έξι μήνες που είμαι στο παιχνίδι πραγματικά δεν έχω μπει στη διαδικασία να πιάσω κάποιον και να του πω γιατί έβαλε συγκεκριμένους βαθμούς».

«Χριστίνα, ξέρεις πολύ καλά κάποια πράγματα που δεν ήθελα να τα φέρω στο πλατό, σε πήγα κάπου να πάρεις κάποια ρούχα, έγινε μια συζήτηση εκεί πάνω σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχω πει τίποτα στο πλατό. Το ότι κάνουμε εμείς μια συζήτηση μεταξύ μας είναι άλλο από το να πεις σε κάποιον να βάλει συγκεκριμένο βαθμό» ανέφερε σε έντονο ύφος η Μικαέλα με την Χριστίνα να τονίζει ότι νιώθει ότι υπάρχει αδικία στο πρόσωπο της Αρετής τις τελευταίες μέρες.

«Την Αρετή νιώθω ότι την έχετε βάλει σε ένα τρυπάκι να την αδικήσετε» τόνισε μεταξύ άλλων η Χρστίνα.

Η Αρετή Λις η οποία άκουγε το όνομα της να πρωταγωνιστεί σε αυτή την αντιπαράθεση έσπευσε να ευχαριστήσει την Χριστίνα για την ενημέρωση.

Χριστίνα και Μικαέλα προχώρησαν σε καταιγισμό αλληλοκατηγοριών με την Αρετή να παίρνει τον λόγο και να ενημερώνει την παρουσιάστρια του «My Style Rocks», Κατερίνα Στικούδη πως παίκτρια που έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, την είχε ενημερώσει, ότι η Τζένη Γεωργιάδου, η Κάτια Φορτούνη, η Έρη Λώλη και η Μικαέλα Φωτιάδη την περιμένουν στη… γωνία χαρακτηρίζοντας της «κλίκα».

Η ένταση συνεχίστηκε και οι μισές παίκτριες «αρπάχτηκαν» με τις άλλες μισές.

Στην συνέχεια η Χριστίνα Κεφαλά πήρε τη θέση της μπροστά στην κριτική επιτροπή και ρώτησε τον Στέλιο Κουδουνάρη αν μπορεί να της πει ποιος τον ενημέρωσε ότι η Κάτια τη βοήθησε με το στυλ της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κριτής του διαγωνισμού δεν μπήκε σε τέτοια διαδικασία ενώ η παίκτρια ανέφερε πως η Κάτια της είπε ότι η Αρετή Λις ενημέρωσε την παραγωγή γι’αυτό.

«Επειδή είσαι εσύ τέτοια; Έλα ρε τώρα! Έλα! Πραγματικά… Φίδια» αναφώνησε η Αρετή Λις και αποχώρησε από το πλατό του «My Style Rocks».