Στο χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες είδαμε τον Μελέτη και την Ανέτ για πρώτη φορά να έρχονται ουσιαστικά κοντά. Ο Δούκας δεν επέστρεψε στην κρυψώνα του, ενώ έμαθε ότι κάποιος τον «κάρφωσε». Στο μεταξύ, η Δρόσω συνάντησε τυχαία τον διευθυντή της δισκογραφικής που μέχρι τώρα πίστευε ότι θα της βγάλει δίσκο.

Τι θα γίνει, όμως, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1;

Η Ελένη και η Φωτεινή προσπαθούν να αποτρέψουν τη Χριστίνα να αποδράσει αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη. Ο Λάμπρος προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο Μάνος Βόσκαρης και ποια είναι η σχέση του με τους Σεβαστούς. Θα βρει τρόπο και κουράγιο η Ελένη να του πει την αλήθεια για όσα περνάει μέσα στη φυλακή από τον Βόσκαρη;

Η Δρόσω μαθαίνει πως δεν πρόκειται να βγάλει δίσκο και πως ο Τάκης της λέει ψέματα τόσο καιρό. Καταρρακωμένη, θα αφεθεί σε λάθος αποφάσεις.

Η Ασημίνα προσπαθεί να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό στο πατρικό της καθώς η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών, με την εμφάνιση του Δούκα, είναι πιεστική για όλους. Ο Μπάμπης δείχνει γοητευμένος από εκείνη.

Ο Μελέτης είναι έξαλλος με την επιστροφή του Μιλτιάδη στο Διαφάνι και ξεσπάει στην Ανέτ. Η Ζωρζέτ, όμως, εκδηλώνει τα αισθήματά της για εκείνον, δημιουργώντας του σύγχυση. Πώς θα αντιδράσει μπροστά στην προοπτική μιας νέας σχέσης;

Ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη την αλήθεια για το ταξίδι του στην Αμερική, ενώ ο Δούκας, έχοντας γλυτώσει για άλλη μια φορά τη σύλληψη, αποφασίζει να παραδοθεί στον Γραμματικό παρά τις ανησυχίες του Κωνσταντή.