Παιχνιδιάρικη διάθεση είχε η Νάντια Κοντογεώργη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» την Τετάρτη και αυτό φάνηκε από την στιγμή που ανήγγειλε τον καλεσμένο της.

«Τώρα θα σας οδηγήσω μουσικά στον κόσμο του επόμενου καλεσμένου μας. Είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Έχουμε συνεργαστεί πολύ. Ένας άνθρωπος που και εσείς τον αγάπατε…» άρχισε να λέει η Νάντια Κοντογέωργη και ξαφνικά η μουσική που ακούστηκε της «έκοψε» τον ειρμό ξαφνιάζοντας την.

«Ξεκίνησαν; Με κόβουν;» αναρωτήθηκε χιουμοριστικά ενώ γέλια ακουγόντουσαν από το βάθος του πλατό. «Μιχάλης Μαρίνος!» είπε η Νάντια Κοντογεώργη και έδωσε πάσα στον καλεσμένο της να αρχίσει το τραγούδι.

«Fly Me To The Moon» του Frank Sinatra τραγούδησε ο Μιχάλης Μαρίνος και η Νάντια Κοντογεώργη απέδειξε πως εκτός από υποκριτικές ικανότητες διαθέτει και χορευτικές ικανότητες. Η Νάντια Κοντογεώργη άρχισε να λικνίζεται με χάρη στους ρυθμούς του τραγουδιού ισορροπώντας πάνω στις ψιλοτάκουνες γόβες της, χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό ένα εντυπωσιακό χορευτικό.

«Μιχάλη να σου πω κάτι; Πάντα ήθελα ένας άντρας να μου τραγουδήσει ένα τέτοιο κομμάτι. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ» τόνισε στον Μιχάλη Μαρίνο όταν εκείνος τελείωσε το τραγούδι του.