Ακόμα ένα τεύχος του διάσημου ιστορικού περιοδικού που κέρδισε το κοινό σε όλο τον κόσμο και κυκλοφορεί πλέον και στην Ελλάδα, από την Brainfood ήρθε από σήμερα στα περίπτερα της Αττικής και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία παντού στην Ελλάδα. Διανθισμένο με θέματα ελληνικής ιστορίας, πλούσια εικονογράφηση, αναλύσεις ειδικών και σπαρταριστές λεπτομέρειες, το Αll About History φέρνει όλη τη δράση, τα σκάνδαλα και το δράμα του παρελθόντος στο παρόν και κάνει την ιστορία απόλαυση για όλη την οικογένεια.

Στο τεύχος 22 που κυκλοφορεί – το πρώτο φθινοπωρινό – κεντρικό πρόσωπο είναι ο πρώτος τσάρος της Ρωσίας, ο διαβόητος Ιβάν Δ’ ο Τρομερός. Μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε στις σελίδες του περιοδικού:

  • Το Θέατρο του Τρόμου. Το ρεπερτόριο του διαβόητου θεάτρου Γκραν Γκινιόλ στο Παρίσι στις αρχές του 20ού αιώνα ενέπνευσε ένα ολόκληρο είδος καλλιτεχνικής έκφρασης
  • Η σκοτεινή Αναγέννηση. Ανακαλύψτε τις άγνωστες πτυχές της εποχής του Λεονάρντο Ντα Βίντσι
  • Σύνορα. Ένα οδοιπορικό μεταξύ μύθου και πραγματικότητας στους τόπους όπου οριοθετείται η ελληνική συνοριακή γραμμή.

Κάθε μηνιαία έκδοση, κυκλοφορεί στα περίπτερα της Αττικής και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την επικράτεια. Μετά από ένα μήνα, θα βρίσκεται στα περίπτερα και σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου της υπόλοιπης Ελλάδας.

Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής, περισσότερα εδώ

Επόμενο τεύχος: 20 Οκτωβρίου 2020