Για πρώτη φορά, η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Δευτέρας δοκιμάστηκε σε έναν εντελώς καινούργιο «ρόλο» για εκείνην, αυτόν της παρουσιάστριας μιας πρωινής εκπομπής.

Με κέφι και ανεβασμένη διάθεση, η Δανάη Μπάρκα μπήκε στο πλατό του «Πάμε Δανάη» στο Mega και υποδέχθηκε, κοινό, συνεργάτες και φίλους στο νέο της επαγγελματικό σπίτι.

Η εκπομπή ξεκίνησε στις 10.00 το πρωί ακριβώς και επί δυο ώρες η Δανάη Μπάρκα παρουσίασε μια ζωντανή εκπομπή. Στο τέλος της πρεμιέρας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αφού ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για αύριο Τρίτη, η Δανάη Μπάρκα αφού άκουσε πως έπεσαν οι τίτλοι τέλους και δέχθηκε το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων ξέσπασε σε κλάματα.

Όλη η ένταση των δυο προηγούμενων ωρών γέμισε δάκρυα στα μάτια της. Μιλώντας στο newsbeast.gr η νεαρή παρουσιάστρια εξήγησε γιατί είχε άγχος και ποιος είναι ο στόχος της μέσα από αυτήν την εκπομπή.

«Μόλις τελειώσαμε, πήγε καλά. Τώρα βγαίνει το άγχος. Ξεσπάμε σιγά-σιγά από τα άγχη μας και από όλο αυτό που δουλέψαμε τόσο καιρό, γιατί δουλέψαμε πολύ σκληρά. Είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι περίμενα γιατί το έβλεπα από την τηλεόραση και νόμιζα ότι είναι πιο εύκολο. Τελικά για να συντονιστεί όλο αυτό θέλει πολλή δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενη και όνειρο μου είναι να κάνουμε την τηλεόραση που υπάρχει σε κάθε σπίτι λίγο πιο ευγενική και να σεβόμαστε, να αγαπάμε και να σκορπάμε χαμόγελα» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

– Στο πλευρό σου ήταν και η μητέρα σου, Βίκυ Σταυροπούλου…

Είναι το στήριγμα μου, είναι η γυναίκα που ξέρει από τηλεόραση και είχα άγχος να μου δίνει το οκ

– Δεν έβγαλες στο «γυαλί» το άγχος σου…

Δεν έβγαλα άγχος, γιατί είμαι ο εαυτός μου. Δεν κάνω κάποιο ρόλο. Πατούσα στα πόδια μου. Είχα άγχος να λειτουργήσουν τα τεχνικά, να πάνε όλα καλά, να περάσει ο κόσμος καλά από δω και πέρα θα είναι η αλήθεια μας.

Μίνως Θεοχάρης: Η Δανάη σκέφτηκε να εμπλακώ σε όλο αυτό

Ο ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και ευθύνεται για το αισθητικό αποτέλεσμα που βγαίνει στον «αέρα».

«Είμαι υπεύθυνος για τη δημιουργική επιμέλεια και την αισθητική της εκπομπής, είμαι και στο αυτί της Δανάης φυσικά. Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω τέτοιο ρόλο στην τηλεόραση και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος γιατί ξέρω ότι συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο που το “οπλοστάσιο” του είναι ανεξάντλητο. Πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ καλή αρχή αλλά είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον έχουμε πάρα πολλούς κρυμμένους άσους στο μανίκι μας και θα τους βγάζουμε σιγά σιγά. Η αλήθεια είναι ότι η Δανάη ήταν αυτή που σκέφτηκε να εμπλακώ σε όλο αυτό. Ήταν δική της πρωτοβουλία και την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση, μια κοινή αισθητική, ένα κοινό χιούμορ και ένας κοινός κώδικας που δύσκολα τον κατακτάς και επειδή αυτό ήταν κεκτημένο με τη Δανάη θεωρώ ότι μπαίνοντας να ξεκινήσουμε να κάνουμε μια δουλειά που και για εκείνη ήταν πρώτη φορά αλλά και για μένα είχαμε κερδίσει ήδη τη χημεία και το κοινό όραμα. Οπότε όταν ξεκινά μια συνεργασία με τόσο καλούς οιωνούς νομίζω ότι μόνο σε καλό θα μας βγει ανέφερε ο Μίνως Θεοχάρης στο newsbeast.gr.

– Σας φοβίζει κάτι στη νέα αυτή δουλειά;

Δεν με φοβίζει κάτι, έχω μάθει στη ζωή μου να μη φοβάμαι. Αισθάνομαι ότι τη ζωή πρέπει να τη ζούμε στο 100% και ευκαιρίες για καινούργια πράγματα δεν είναι πολλές. Πάντα στη ζωή μου μέχρι τώρα έχει κινηθεί και την έχω αντιμετωπίσει σαν ένα τεράστιο λούνα πάρκ με παιχνίδια που θέλω να μπω σε όλα. Είναι και αυτό είναι ένα καινούργιο παιχνίδι που μπαίνω να χαρώ και να το απολαύσω.

Σοφία Πελεκάνου