Το «Έλα στη Θέση μου» συνεχίζει δυναμικά στον Alpha καθώς έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών.

Ο τηλεοπτικός «Μάκης», κατά κόσμον Αναστάσιος Κολοβός, το πρωί της Τετάρτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και… μαρτύρησε πως ο Μάκης θα περάσει δύσκολες στιγμές τη νέα σεζόν.

«Στο Έλα στη Θέση μου μπήκα για 10-15 επεισόδια και δεν μου πήγαινε το μυαλό ούτε καν θα είμαι εδώ για 5η σεζόν» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του «Μάκη Ζούβα» στα νέα επεισόδια της σειράς.  «Δυστυχώς θα περάσει μια φτώχεια ο Μάκαρος με τη γυναίκα του, θα ζήσει την κρίση. Κάποια στιγμή θα φύγουμε από την έπαυλη γιατί χάνει το… “μαρούλι” η Σύλβια και αναγκάζονται να είναι στην αρχή σε ένα παράσπιτο γιατί μπαίνει η Κέντρα δυναμικά και μετά τους διώχνει και από εκεί. Δεν μασάει όμως ο Μάκης, τα έχει ζήσει αυτά» είπε ο Αναστάσιος Κολοβός.

Αναφερόμενος στην… τρέλα του, ο ηθοποιός παραδέχθηκε: «Σε αυτή τη δουλειά είμαι με το ένα πόδι. Είμαι τρελός. Μπορεί να πάω στην Αμοργό και να γίνω ψαράς. Δεν έχω καμία ιδιαίτερη ματαιοδοξία να πεθάνω πάνω στο σανίδι. Είναι μια δουλειά η οποία σίγουρα με ευχαριστεί. Παράτησα Πανεπιστήμια γι’ αυτή αλλά από την άλλη, δεν είναι το οξυγόνο μου. Μια χαρά μπορώ και χωρίς το θέατρο».