Ο Ant1 επενδύει στη μυθοπλασία με μια ακόμα σειρά η οποία αναμένεται να χαρίσει γέλιο στους τηλεθεατές.

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, η νέα σειρά του σταθμού του Αμαρουσίου θα έχει χρώμα… χακί.

Τη νέα σεζόν, το «Παρουσιάστε!» θα κάνει την εμφάνιση του ενώ ο ηθοποιός θα καθίσει και στη θέση του σκηνοθέτη.

Το καστ της νέας κωμωδίας του Ant1 ολοκληρώθηκε και οι συντελεστές έδωσαν ραντεβού ώστε να προβούν στην πρώτη ανάγνωση του σεναρίου ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα.

Η υπόθεση της σειράς ««Παρουσιάστε!»

Ο Γιάννης Μπέζος θα βρεθεί να υποδυθεί έναν ρόλο ο οποίος δεν του είναι άγνωστος. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα υποδυθεί τον διοικητή ενός στρατοπέδου, όπως είχε κάνει και στην σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά».

Στο ««Παρουσιάστε!» όλα αρχίζουν όταν δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή συγχωνεύονται για λόγους οικονομίας. Αναπόφευκτα ακολουθεί η σύγκρουση των δύο διοικητών για το ποιος θα κερδίσει την εύνοια του Υπουργείου και τη διοίκηση του νέου στρατοπέδου.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Μάκης Πιτταράς, ενώ την καρέκλα του σκηνοθέτη μοιράζονται ο Γιάννης Μπέζος και ο Μιχάλης Βογιατζάκης.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τους: Γιάννη Μπέζο, Μανώλης Μαυροματάκης, Λένα Ουζουνίδου, Βασιλική Τρουφάκου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Βαλέρια Κουρούπη, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκο Σαλή, Βίκτωρα Πέτσα, Θάλεια Σταματέλου, Ηλία Κωστάκη, Σταύρο Μαρκάλα, Γιώργο Ζυγούρη, Μάνο Καζαμία, Γιάννη Απέργη, Αλέξη Βιδαλάκης και Μάριο Δερβιτσιώτη.