Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό της στον «αέρα» της εκπομπής της «Ευτυχείτε» το πρωί της Τετάρτης όταν οι συνεργάτες της, της έδειξαν πλάνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η οποία δεν θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής.

Αρχικά, προβλήθηκε ένα βίντεο με backstage πλάνα από το «Just2us» όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμμετέχει φέτος και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του «Ευτυχείτε» του Open.

«Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κάμερα του Alpha και είπε και για τον καυγά της με την Χριστίνα Παππά, στον Alpha που της είχαν φερθεί όπως της είχαν φερθεί. Άρα η Κωνσταντίνα έχει θέμα με το Open από το οποίο προβάλλεται και πληρώνεται αλλά ρωτάω: Ποιο είναι το πρόβλημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την εκπομπή μας. Είναι προσωπικό με εμένα;», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της είχε στείλει μήνυμα πριν λίγο καιρό επειδή την είχαν ακυρώσει από καλεσμένη της εκπομπής, γιατί μια μέρα πριν είχε εμφανιστεί σε άλλη εκπομπή.

«Ποιο είναι το πρόβλημα; Είναι προσωπικό με εμάς; Μάλλον έχει ξεχάσει τι έγινε στον Alpha», είπε τέλος η Κατερίνα Καινούργιου και κατέληξε αναφέροντας: Αν θέλετε τη γνώμη μου κακώς ασχολούμαστε».