Ο Ηρακλής Αποστολίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 4 κατά την τελευταία δοκιμασία αποχώρησης. Το κοκκαλάκι που βρέθηκε στην παρασκευή του, του στέρησε την παραμονή του στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star Channel.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef 4, το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και… πρόβλεψε τους δυο φιναλίστ του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, Ηρακλής Αποστολίδης ανέφερε πως: «Από εδώ και πέρα δεν φτάνει τα παιδιά να βάζουν μόνο αγάπη στο φαγητό τους. Πλέον το κομμάτι το τεχνικό έχει ανέβει πολύ και έχει ανέβει επίσης πολύ σε δοκιμασίες αποχώρησης οπότε έχουν δυσκολέψει τα πράγματα» και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι η Κατερίνα θα φτάσει σε αρκετά ψηλό σημείο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Σταυρή και τον Σταύρο που θα φτάσουν μέχρι το τέλος. Πιστεύω πως θα είναι η γυναίκα που θα κάνει τη διαφορά.»

Μεταξύ άλλων, ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef ανέφερε ότι στην τελική τετράδα θα μπορούσε να βρεθεί τόσο ο Γιώργος Λασκαρίδης όσο και ο Δημήτρης Μπέλλος.