Σε ένα ζεστό, γεμάτο χαμόγελα και ευχές κλίμα, ο Όμιλος Antenna υποδέχτηκε τους εργαζόμενους του για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η βραδιά γιορτής, το βράδυ της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου, γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα ξέφρενο πάρτι με δυνατό ρυθμό, λαμπερές παρουσίες και ζεστή ατμόσφαιρα.

Τον ρόλο της οικοδέσποινας είχε αναλάβει η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία καλωσόρισε την μεγάλη οικογένεια του Antenna στον εντυπωσιακό χώρο του Κέντρου Γαία  στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Όλα τα πρόσωπα του Ομίλου, αντάλλαξαν μεταξύ τους ευχές για το 2020, γιόρτασαν την επιτυχία της περσινής και φυσικά αναφέρθηκαν στην επέτειο του σταθμού, ο οποίος έκλεισε 30 χρόνια… ζωής στον τηλεοπτικό αέρα.

Λίγο μετά το ζεστό καλωσόρισμα της Ζέτας Μακρυπούλια, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, ο οποίος αναφέρθηκε στο όραμα, τις αξίες και τους στόχους του ΑΝΤ1, που είναι άλλωστε  η βάση πάνω στην οποία «χτίστηκαν» τα 30 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του:

«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για μένα. Είναι μια μέρα που μας φέρνει όλους κοντά για να γιορτάσουμε τις επιτυχίες του 2019, αλλά και τη συμπλήρωση των 30 χρόνων κυρίαρχης παρουσίας μας στο τηλεοπτικό τοπίο. 30 χρόνια από την ίδρυση του ΑΝΤ1 από τον αείμνηστο Μίνω Κυριακού.

Κάποιοι είστε στον ΑΝΤ1 από το ξεκίνημά του. Άλλοι ήρθατε στη συνέχεια. Σήμερα όλη η οικογένεια του ΑΝΤ1 είμαστε εδώ, ενωμένοι και έτοιμοι να γράψουμε, με την ίδια επιτυχία, το επόμενο κεφάλαιο της μεγάλης ιστορίας του καναλιού.

Είμαστε στην αρχή μιας νέας δεκαετίας, μιας δεκαετίας που μας καλεί να ανταποκριθούμε σε νέες προκλήσεις, αλλά και να ηγηθούμε των εξελίξεων, όπως πάντα. Η πορεία που διαγράψαμε το 2019 ήταν εξαιρετική- είμαι πάρα πολύ περήφανος για όλους σας- και για αυτή τη σημαντική πρωτιά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους εσάς. Οι τηλεθεατές μας εμπιστεύτηκαν, αναγνώρισαν τις προσπάθειές μας και αγκάλιασαν τις ιδέες μας».

Στη συνέχεια ο κ. Κυριακού και η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, κα Βίκυ Μπουζούκη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και μοίρασαν τα κομμάτια στους εκπροσώπους όλων των εταιρειών του Ομίλου μαζί με ευχές για ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Η καλή διάθεση και το κέφι που υπήρχε εκτόξευσε τη διασκέδαση έως τις πρώτες πρωινές ώρες με τη μουσική των DΕCHO και της Εμμανουέλας, στην πρώτη εμφάνιση της μετά το «The Final Four». Τη βραδιά άνοιξε και έκλεισε ο Γιάννης Καστανάκης με τις μουσικές του επιλογές.