Το «Καφέ της Χαράς» άνοιξε τις πόρτες του ξανά και οι κάτοικοι του Κολοκοτρωνιτσίου υποδέχθηκαν ξανά το τηλεοπτικό κοινό.

Η πυρκαγιά που έκανε στάχτη το «Καφέ» έχει αναστατώσει σχεδόν όλους τους κατοίκους του Κολοκοτρωνιτσίου, οι οποίοι κάνουν διάφορα σενάρια σχετικά με το ποιος ή ποια μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια.

Η Βάλια, η οποία έχει γίνει δικηγόρος, μόλις μαθαίνει τη δυσάρεστη είδηση, φτάνει στο χωριό κρυφά από τη μητέρα της για να ερευνήσει την υπόθεση.

Η Χαρά, μόλις πληροφορείται το τι κάνει η κόρη της πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι για να την αναζητήσει και να την πάρει να φύγουν.

Η άφιξη της Χαράς, έχει κάνει άνω-κάτω το χωριό και κυρίως τον Περίανδρο ο οποίος φαίνεται πως δεν την ξεπέρασε στα 15 χρόνια που μεσολάβησαν αλλά και τον Τρελαντώνη ο οποίος είχε χάσει τη μιλιά του από τη στεναχώρια όταν η πρωτευουσιάνα εγκατέλειψε το Κολοκοτρωνίτσι.

Αν και δεν έχουν αλλάξει πολλά στο χωριό, έχει αλλάξει το βασικό. Δήμαρχος δεν είναι πλέον ο Περίανδρος Πώποτας αλλά η αδερφή του Σταυρούλα.

Η Βάλια, έρχεται σε κόντρα με τη μητέρα της και αρχίζει να ερευνά το ποιος μπορεί να έβαλε φωτιά στο μαγαζί. Από τις… ανακρίσεις αποδεικνύεται ότι ένα σωρό φαινομενικά αθώοι θα μπορούσαν να εμπλέκονται και πως όλοι κρύβουν κάτι.

Τι θα δούμε όμως απόψε στο «Καφέ της Χαράς» στις 21:45 στον Ant1;

Η Βάλια, παρά τις έντονες αντιρρήσεις της μητέρας της, που θέλει να την πάρει και να φύγουν όσο το δυνατόν συντομότερα, αποφασίζει όχι μόνο να συνεχίσει τις ανακρίσεις αλλά και να φτιάξει το νέο Καφέ της Χαράς.

Ο Περίανδρος και η Χαρά, παρ’ ό,τι η σχέση τους είναι σχεδόν εχθρική, συνασπίζονται για να εμποδίσουν τα σχέδια της Βάλιας και να την απομακρύνουν από τον Μάνο. Άλλωστε ο Περίανδρος έχει λογοδώσει τον γιό του με τη νεαρή γιατρό της περιοχής.