Δύο άκρως γοητευτικές σταρ του Hollywood, η Μισέλ Γουίλιαμς και η Γκουίνεθ Πάλτροου, σβήνουν τα κεράκια τους το Σεπτέμβριο και το Novacinema 4 τις τιμά δεόντως, προβάλλοντας το αμέσως επόμενο Σάββατο από τα γενέθλιά τους χαρακτηριστικά φιλμ της καριέρας τους.

Το κινηματογραφικό κανάλι της Nova θα προβάλει στις 14/9 ένα μίνι αφιέρωμα στη Μισέλ Γουίλιαμς, ενώ στις 28/9 ακολουθεί η προβολή ξεχωριστών ταινιών με την Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η Μισέλ Γουίλιαμς υποδύεται την ακαταμάχητη Μέριλιν Μονρόε στην ταινία «Επτά μέρες με τη Μέριλιν», που θα προβληθεί στις 14/9 (21:00) και παρουσιάζει τις άγνωστες πτυχές της ζωής ενός από τους μεγαλύτερους θρύλους του Hollywood. Ακολουθεί στις 22:45 η ρομαντική κομεντί «Το δικό μας βαλς». Η τυχαία της συνάντηση με ένα γοητευτικό καλλιτέχνη, που τελικά είναι και γείτονάς της, θα αναστατώσει την ήρεμη καθημερινότητα μιας παντρεμένης γυναίκας και θα ξυπνήσει απαγορευμένα συναισθήματα.

«Τυχαία Συνάντηση» για την Γκουίνεθ Πάλτροου και τον Μπεν Άφλεκ πραγματοποιείται στις 28/9 (23:00). Η απόφαση ενός άντρα να ανταλλάξει το αεροπορικό του εισιτήριο με έναν άγνωστο τον φέρνει αντιμέτωπο με μια απρόσμενη τραγωδία και οι τύψεις που κυριεύουν το μυαλό του προστάζουν να επανορθώσει.

Η γνωστή ηθοποιός είναι επίσης η πρωταγωνίστρια της αισθηματικής κωμωδίας «Βαριά Ερωτευμένος», που θα προβληθεί στις 21:00.