Το Καφέ της Χαράς πρόκειται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του, 15 χρόνια μετά το στενάχωρο φινάλε και τον χωρισμό του Περίανδρου Πώποτα και της Χαράς Χάσκα.

Η έναρξη των γυρισμάτων της σειράς του Ant1 έχει ξεκινήσει και τόσο ο Χάρης Ρώμας όσο και η Άννα Χατζησοφιά γράφουν πυρετωδώς ώστε να βγει στον «αέρα» του Ant1 η σειρά όσο το δυνατόν συντομότερα.

Οι αλλαγές και οι εξελίξεις στο Κολοκοτρωνίτσι θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Στο καστ της σειράς έχουν προστεθεί αρκετοί ηθοποιοί οι οποίες θα φέρουν τα πάνω-κάτω στο Αρκαδικό χωριό.

Ένας από τους ρόλους που αναμένεται να παίξει βασικό ρόλο στις εξελίξεις είναι και ο παππάς του χωριού. Όχι όμως ο γνωστός σε όλους γλυκός Παπά-Τριαντάφυλλος αλλά ένας νέος και σέξι παπάς ο οποίος θα ταράξει στους Κολοκοτρωνιτσιώτες και κυρίως τις Κολοκοτρωνιτσιώτισες.

Τον συγκεκριμένο ρόλο θα ενσαρκώσει ο νεαρός και γοητευτικός ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης. Ο 33χρονος ηθοποιός το καλοκαίρι βρέθηκε σε περιοδεία με το έργο «Μαρία Πενταγιώτισσα» με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Υπενθυμίζεται πως τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» θα εστιάσουν στον έρωτα της Βάλιας, η οποία επιστρέφει στο χωριό ως δικηγόρος, και του Μανωλάκη ο οποίος πλέον έχει γίνει Μάνος.

Όσον αφορά στην πρεμιέρα της της σειράς, αυτή είχε προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2020, κάτι όμως που άλλαξε και το Καφέ της Χαράς θα βγει νωρίτερα στον τηλεοπτικό αέρα. Συγκεκριμένα, το Καφέ της Χαράς πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του ξανά, στις 31 Δεκεμβρίου 2019.