Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη συναντάει ένα Λάμπρο αποφασισμένο να αλλάξει τα πάντα

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Ant1;


MEDIA
17:46
07/11/2019
Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη συναντάει ένα Λάμπρο αποφασισμένο να αλλάξει τα πάντα
loading

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Ant1, ο Κυπραίος εξέφρασε τον έρωτα του στην Ελένη ενώ η Ασημίνα προσπαθεί να διαχειριστή τη θλίψη της μετά τον χωρισμό της από τον Νικηφόρο.

Ο Προύσαλης προσπαθεί να ανακαλύψει τους κλέφτες των βιβλίων του Προκόπη και η Ελένη αποφασίζει να δώσει τα χωράφια προίκα στη Μυρσίνη.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»;

Η Ασημίνα αρνείται σθεναρά να πάρει από την Ελένη την περιουσία που εμπιστεύτηκε σ’ εκείνη ο πατέρας τους κι εμμένει στην απόφασή της να μην τον παντρευτεί.

Στη διάρκεια του κυνηγιού, ο Δούκας με τον Νικηφόρο θα συγκρουστούν έντονα αλλά ο απρόσμενος τραυματισμός του Δούκα θα ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Κυπραίος συνεχίζει την ερωτική προσέγγισή του στη Μυρσίνη με σκοπό να την ελέγχει. Θα πέσει αυτήν τη φορά στα δίχτυα του;

Κι ενώ ο Προύσαλης προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος ενοχοποίησε το Λάμπρο, μια συνάντηση της Δρόσως και του Μιλτιάδη θα πυροδοτήσει άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν.

Η Ελένη συναντάει ένα Λάμπρο αποφασισμένο να αλλάξει τα πάντα, ενώ την ίδια στιγμή η Ασημίνα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει