Ομορφιά, φίδια, έρωτας αλλά και μνήμες από τον μεγάλο σεισμό του 1999 που ταρακούνησε την Αττική περιέχει η αποψινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, «Μεσάνυχτα» η οποία θα προβληθεί στις 23.40.

Η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, Αργυρώ Μαγγλάρη, θα καθίσει απέναντι από την παρουσιάστρια και θα μιλήσει για την εμπειρία της στο παιχνίδι, τη δοκιμασία με τα φίδια αλλά και τα… «φίδια» που υπάρχουν στο ριάλιτι.

Τέλος, το μοντέλο θα περιγράψει τη γνωριμία της με τον αγαπημένο της και πώς εκείνος τη βοήθησε να μπει στο GNTM 2 αλλά και το τραγούδι και θα τον συστήσει στο τηλεοπτικό κοινό.

Στη συνέχεια, στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» θα εμφανιστεί η Γιώτα Κότα η οποία θα καθηλώσει με την περιγραφή της για την 7η Σεπτεμβρίου του 1999 τότε που ο μεγάλος σεισμός που «χτύπησε» την Αττική προκάλεσε καταστροφές και σκόρπισε τον θάνατο.

Η Γιώτα Κότα θα περιγράψει τη στιγμή που το σπίτι της την καταπλάκωσε και θα αναφερθεί καρέ-καρέ στα πρώτα λεπτά που συνειδητοποίησε πως κάτι σοβαρό συμβαίνει, αλλά και τα λόγια που αντάλλαξε με τον πατέρα της πριν εκείνος αφήσει την τελευταία του πνοή.

Θα θυμηθεί τις ώρες που περίμενε τον απεγκλωβισμό της αλλά και τα πρώτα λόγια της ομάδας διάσωσης που την ανέσυρε από τα συντρίμμια αλλά και τη στιγμή που έμαθε πως έχασε τον πατέρα, την αδελφή και τον παππού της εξαιτίας του σεισμού.