Οι «Άγριες Μέλισσες» από το πρώτο επεισόδιο «τσίμπησαν» τον ανταγωνισμό. Οι χαρακτήρες της σειράς του Ant1, έχουν αποκτήσει ο κάθε ένας το δικό του κοινό.

Ένας από τους πιο αξιαγάπητους ρόλους είναι αυτός της «Θεοδοσίας», συζύγου του «Λάμπρου».

Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η οποία υποδύεται τον ρόλο μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς του ΚουΚου» του Star και εξομολογήθηκε πως ο σκηνοθέτης της σειράς δεν ήθελε να τη δει αλλά εξήγησε και τον λόγο που έχει δυο επίθετα.

«Το “Χειλά” είναι του μπαμπά, το “Φαμέλη” της μητέρας, που την έχω χάσει και το κράτησα για συναισθηματικούς λόγους. Την έχασα στα 16 μου, ήταν πολύ δύσκολο» είπε η ηθοποιός.

Η «Θεοδοσία» είχε συνεργαστεί με τον Μανούσο Μανουσάκη στη ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης» και όπως ανέφερε η ηθοποιός, ο σκηνοθέτης της έκανε πρόταση για τον βασικό ρόλο στο «Κόκκινο Ποτάμι» αλλά δεν προέκυψε.

Αναφερόμενη στις «Άγριες Μέλισσες» είπε: «Επειδή ήταν δύσκολο το πρόγραμμά μου το καλοκαίρι, μου άρεσε που στις “Άγριες Μέλισσες” ο ρόλος δεν ήταν πρωταγωνιστικός. Ο σκηνοθέτης μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήθελε να με δει για τη σειρά».

Ποια ήταν η πιο περίεργη αντίδραση που δεχθεί στο δρόμο από θαυμαστές της σειράς; «Σε ένα μπαρ στα Εξάρχεια δύο κοπέλες ήρθαν και με αγκάλιασαν με συμπόνια και τους είπα ότι δεν είμαι η Θεοδοσία στη ζωή μου» είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Όσο για το αν της έχει τύχει στη ζωή της να ξέρει πως ο σύντροφος της είναι δοσμένος αλλού; «Είμαι τόσο εγωίστρια που δεν θα μείνω με έναν άνθρωπο που δεν είναι 100% σε μένα, ξενερώνω. Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο και το μυαλό μου να είναι αλλού, αλλά ποτέ δεν έχω απατήσει. Έχω ερωτευτεί συμπρωταγωνιστή, αλλά αυτές οι σχέσεις κρατάνε συνήθως όσο κρατάει η δουλειά» ανέφερε η ηθοποιός.

Μιλώντας για τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει είπε: «Φυσικά και δούλεψα ως σερβιτόρα, δουλειά είναι όλα, και σκάλες θα πάω να καθαρίσω. Έχω βρεθεί να ψάχνω το σπίτι μου να βρω ένα δίευρω να πάρω κάτι να φάω. Στο “Ουζερί Τσιτσάνης” υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα για να φάω από το catering γιατί δεν είχα λεφτά να φάω. Τώρα υπάρχουν στιγμές που ξυπνάω και λέω “Έχω λεφτά από το θέατρο;”. Εννοείται ότι σκέφτηκα να τα παρατήσω. Το μικρότερο μεροκάματο από το θέατρο ήταν 36 ευρώ για 4 μήνες», είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.