Τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων για τη νέα σεζόν της Euroleague, θα μάθουμε την Πέμπτη, μέσα από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD, τα οποία θα μεταδώσουν την κλήρωση.

Η διαδικασία της κλήρωσης της Euroleague για τη σεζόν 2013-2014, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Mediapro στην Βαρκελώνη, ενώ θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση στις 13.00.

Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας και ο Νίκος Παπαδογιάννης, ενώ η κλήρωση θα μεταδοθεί και σε live streaming από το WEB TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους φιλάθλους.

Στην πόλη της Ισπανίας, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός και ο πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός θα μάθουν τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων για τη νέα σεζόν.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη, με το πρώτο να βγάζει τους τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων και το δεύτερο τα ζευγάρια των προκριματικών για τις ομάδες που θα συμπληρώσουν τους ομίλους.

Τα κανάλια Novasports θα δηλώσουν δυναμικό «παρών» και στη φετινή διοργάνωση της Euroleague, με την προβολή τουλάχιστον 200 αγώνων σε ζωντανή μετάδοση μέχρι και το Final Four 2014.