Πρεμιέρα έκανε χθες στο Star το διεθνές τηλεοπτικό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού «Globetrotters» με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Τρία ζευγάρια ξεκινούν από τρία διαφορετικά σημεία του πλανήτη, έχοντας από ένα κινητό τηλέφωνο το καθένα. Από εκεί καλούνται να αρχίσουν το μακρύ τους ταξίδι: να διαγράψουν τρεις διαφορετικές διαδρομές και να περάσουν από 12 διαφορετικές χώρες. Με μία κοινή αποστολή: να περάσουν τις δοκιμασίες που θα τους ανατεθούν και σχετίζονται με τις συνήθειες, τις παραδόσεις και τα έθιμα του κάθε τόπου, που επισκέπτονται.

Από κάθε προορισμό τα ζευγάρια πρέπει να φέρουν μαζί τους συγκεκριμένα αντικείμενα τα οποία θα αποτελούν απόδειξη ότι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή τους.Το πρώτο ζευγάρι που θα περάσει και από τις 12 χώρες και θα μαζέψει τα αντίστοιχα αντικείμενα θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στεφθεί νικητής.

Ο Πέτρος Πολυχρονόπουλος από την Αθήνα θα παρακολουθεί την πορεία των ζευγαριών, θα αποφασίζει και θα οργανώνει τις αποστολές τους.

Το ζευγάρι που θα κερδίσει θα προσφέρει 30.000 ευρώ σε ίδρυμα της επιλογής του. Τα υπόλοιπα δύο ζευγάρια θα προσφέρουν από 10.000 ευρώ σε ιδρύματα επίσης δικής τους επιλογής.

Στην πρώτη εκπομπή τα τρία ζευγάρια ήταν: ο Χάρης Βαρθακούρης με τη σύζυγό του Αντελίνα που πήγαν στη Νέα Ζηλανδία, ο Χρήστος Μπάρκας -Κρατς- και ο Παντελής Βούρος (από MasterChef) έφτασαν στο Ρίο της Βραζιλίας και ο Στέλιος Κρητικός με τον μεγάλο του γιο, Άγγελο- Μιχαήλ πήγαν στο Μαρόκο.

Οι γνωστοί μάγειρες προκάλεσαν ξανά γέλιο με τα καμώματά τους και τις πανέμορφες χορεύτριες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.