Φορέστε τις ποδιές σας για την Εβδομάδα Γεύσης 2019, από τις 6 έως τις 13 Οκτωβρίου στο TV5MONDE!

Το TV5MONDE σας ετοίμασε ένα γευστικότατο πρόγραμμα με τις γαλλικές λιχουδιές που κατακτούν τον κόσμο και τα αυθεντικά γαλλικά προϊόντα, με τους αριστοτέχνες της σοκολάτας και τις καλύτερες εκπομπές μαγειρικής. Ένα  ταξίδι στην καρδιά της γαστρονομίας, τον Οκτώβριο στο TV5MONDE.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Οι αριστοτέχνες της σοκολάτας- Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 19.40

Από το Περού ως τη Μαδαγασκάρη ακολουθείστε ξεχωριστούς τεχνίτες σε αναζήτηση των σπανιότερων φασολιών κακάο. Μας αποκαλύπτουν τα μυστικά μετατροπής τους στις πιο ασυνήθιστες σοκολάτες.

Οι γαλλικές λιχουδιές κατακτούν τον κόσμο- Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 13.30

Κανελέ, κρεμ μπρουλέ, γκατό μπασκ : τα made in France επιδόρπια διαπρέπουν ως γκουρμέ διεθνώς. Ταξίδι κοντά σε μερικούς πρεσβευτές τους

100 χρόνια στο τραπέζι- Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 15.00

Εννιά από τους μεγαλύτερους γαστρονόμους του Κεμπέκ ανασυνθέτουν, μέσα από ένα εκλεκτό γεύμα, την εξέλιξη του Κεμπέκ και την μαγειρική του ανεξαρτητοποίηση.

#Γαλλική βερσιόν- Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 17.00

Από μικρός, ο Ιάπωνας Κει Κομπαγιάσι δεν έχει παρά έναν στόχο: να γίνει διάσημος σεφ της γαλλικής κουζίνας. Μας δέχεται σήμερα στο εστιατόριό του στο Παρίσι για να μιλήσουμε για γαστρονομία.

Épicerie Fine – Αυθεντικά γαλλικά προϊόντα- Κάθε Κυριακή στις 14.00

Ο, βραβευμένος με αστέρι, σεφ Γκι Μαρτέν παρουσιάζει τα εμβληματικά προϊόντα της γαλλικής επαρχίας και σκιαγραφεί το πορτρέτο όσων τα επεξεργάζονται.

Τάση XXI- Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 17.00

Η εκπομπή Τάση XXI διασχίζει το κατώφλι των μεγαλύτερων παρισινών παλατιών και μας οδηγεί δυτικά για να ανακαλύψουμε την παρασκευή χαβιαριού Ακιταίνης και κρουασάν σοκολάτας.

Σεφ! Κάθε Πέμπτη στις 19:40 από τις 17 Οκτωβρίου- Ένας παραβάτης με αναστολή για μια ομάδα πίεσης

Ένας διάσημος σεφ εντάσσει κάθε χρόνο στη μονάδα του έναν νέο παραβάτη που βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο. Η άφιξη του Ρομέν επηρεάζει την πορεία μίας ομάδας σε αναταραχή.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.30

Παρακολουθείστε όλο τον χρόνο τις καλύτερες βελγικές, καναδικές, γαλλικές και ελβετικές εκπομπές μαγειρικής.