Η πολυαναμενόνη πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ έγινε και ο παρουσιαστής μετά από μία μακρά τηλεοπτική απουσία, επέστρεψε στους δέκτες με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Και τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας είναι εντυπωσιακά, καθώς η νέα εκπομπή του καναλιού σημείωσε 24,8% στο γενικό σύνολο, με τις «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star να σημειώνουν μόλις 11.6%.  Ο Λιάγκας ήταν κυρίαρχος στη ζώνη, αφού και στο δυναμικό κοινό τερμάτισε πρώτος με 19,3%, ενώ η Ζήνα Κουτσελίνη απέναντι έκανε 13.8%.

Στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και αναμένοντας την πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά, η Κατερίνα Καραβάτου και η «Φωλιά των Κου Κου» είναι οι κυρίαρχοι στην τηλεθέαση, με την Κατερίνα Καινούργιου να σημειώνει εξαιρετικά χαμηλά νούμερα. Φαίνεται πως οι νέες προσθήκες (Γρηγόρης Γκουντάρας και Χρύσλα Γεωργακοπούλου) δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και το «Ευτυχείτε» την Τετάρτη (11/9) έκανε 4,6% στο γενικό και 6,1% στο 18-54.

Το βράδυ της Τετάρτης έκανε πρεμιέρα και το «X-Factor» στο Open, το οποίο φαίνεται πως δεν εντυπωσίασε, μιας και στο γενικό σύνολο έκανε 13,1% και στο νεανικό κοινό 14.6%. Αντίθετα, οι «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ τερμάτισαν στην πρώτη θέση με 20,1% στο γενικό και 18,9% στο νεανικό.