To Vodafone TV φέρνει στο σαλόνι σου το απόλυτο κατασκοπευτικό θρίλερ, με φόντο κάποια από τα πιο επιβλητικά σύμβολα πολιτισμού της Ελλάδας.

Η σειρά The Little Drummer Girl που δόξασε τα μνημεία της χώρας σε όλο τον κόσμο, έρχεται για τα μάτια σου μόνο, αποκλειστικά από το Vodafone TV!

Μια γοητευτική διπλή πράκτορας και ένας μυστηριώδης τύπος πρωταγωνιστούν σε ένα εκρηκτικό θρίλερ γεμάτο ίντριγκες, έρωτα και προδοσία.

Μην περιμένεις άλλο… Δες το πρώτο επεισόδιο εντελώς δωρεάν εδώ και αφέσου στο νέο κόλλημα του καλοκαιριού!

Το ΄πιασες;

Μια δοκιμή είναι αρκετή για να σε πείσει γιατί το Vodafone TV σου δίνει μία μοναδική ευκαιρία!

Το πρώτο επεισόδιο της κατασκοπευτικής σειράς που γυρίστηκε στην Ελλάδα και ενθουσίασε κοινό και κριτικούς σε όλο τον κόσμο, σε περιμένει να το δεις δωρεάν στο vodafone.gr!

Βάλε από τώρα το The Little Drummer Girl στη λίστα με τις σειρές που θα λιώσεις…

Κατασκοπεία με φόντο την Ακρόπολη

Με γυρίσματα στην Αθήνα, την Ελευσίνα, την Κινέτα και το Σούνιο, η τηλεοπτική σειρά του BBC που προκάλεσε ενθουσιασμό παγκοσμίως είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του μετρ των κατασκοπευτικών John le Carre.

Ο πολυβραβευμένος Chan-wook Park, δημιουργός του Oldboy και The Handmaiden, έφερε στην Ελλάδα τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα και Primetime Emmy πρωταγωνιστή του True Blood, Alexander Skarsgard (Big Little Lies), τον δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ, Michael Shannon (Shape of Water) και την υποψήφια για BAFTA Florence Pugh, για να γυρίσουν τον πρώτο κύκλο της σειράς.

Κάτω από τον σαγηνευτικό αττικό ουρανό και με αρχαιοελληνικό φόντο οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της σειράς εξύμνησαν τη χώρα.

Σε δήλωσή του ο πρωταγωνιστής της σειράς Alexander Skarsgard ανέφερε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την Ακρόπολη.

Η συμπρωταγωνίστρια του Florence Pugh, δήλωσε ότι οι καλύτερες στιγμές από τα γυρίσματα, ήταν οι ώρες που πέρασε στην Ακρόπολη.

«Πήγαινα στην Ελλάδα συχνά όταν ήμουν παιδί, αλλά δεν είχα βρεθεί ποτέ στην Ακρόπολη», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως όταν έλαβε το σενάριο για την πρώτη σεζόν του «The Little Drummer Girl» ενθουσιάστηκε, παρά το γεγονός ότι δεν πίστευε πως το γύρισμα στο σπουδαίο ιστορικό μνημείο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Για τον διευθυντή παραγωγής της σειράς, Simon Cornwell, τα γυρίσματα στον Ιερό Βράχο ήταν μία «συναρπαστική εμπειρία», όπως επίσης και το γεγονός ότι στην Ελλάδα κατάφεραν να ανακαλύψουν τοποθεσίες για τα γυρίσματά τους, οι οποίες είχαν παραμείνει «άθικτες» από το ’70.

Με φοβερό καστ, ρυθμό και σκηνοθετική μαεστρία, η σειρά ακολουθεί την Charlie, μια νεαρή Βρετανίδα ηθοποιός που ενώ βρίσκεται σε διακοπές στην Αθήνα της δεκαετίας του 70, γνωρίζει έναν γοητευτικό άνδρα, ο οποίος έχει σκοπό να την στρατολογήσει ως πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ.

Μαζί γυρίζουν όλη την Ευρώπη με σκοπό τη σύλληψη ενός Παλαιστίνιου τρομοκράτη.

Η Charlie θα πάρει έναν ρόλο ζωής, ως διπλός πράκτορας στο «Theatre of the Real», ωστόσο παρά το εκπληκτικό της ταλέντο, βρίσκει τον εαυτό της παγιδευμένο σε μια επικίνδυνη και φοβερά μπλεγμένη διαδικασία.

Θες κι άλλο;

Με τις γραμμές να θολώνουν ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος, την αλήθεια και το ψέμα, το σωστό και το λάθος, η σειρά υφαίνει μια αριστοτεχνικά καμωμένη, αγωνιώδη και εκρηκτική ιστορία κατασκοπίας και διεθνούς διπλωματίας γεμάτη ίντριγκες και καλά κρυμμένα μυστικά.

Το The Little Drummer Girl σε προκαλεί να δεις δωρεάν το 1ο επεισόδιο 1ου κύκλου εδώ και στη συνέχεια όλα τα επεισόδια της σειράς αποκλειστικά στο Vodafone TV, τη στιγμή που θες και από όποια συσκευή θες!

Stay tuned λοιπόν γιατί αυτή είναι μόνο η αρχή!

Δείτε το βίντεο