Η εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου έριξε σήμερα αυλαία και η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα και να ξεκαθαρίσει αν μένει ή αν φεύγει στον ΣΚΑΪ.

Στο τέλος της εκπομπής η παρουσιάστρια δήλωσε: «Κάπως έτσι ολοκληρώνεται μία σεζόν, η οποία είχε πάρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για μας, ήρθαμε εδώ στον ΣΚΑΪ. Πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ που μου έδωσε αυτή την τεράστια ευκαιρία, γιατί είναι τιμή να δουλεύεις για τον ΣΚΑΪ. Έφυγα από έναν πολύ μικρό τηλεοπτικό σταθμό, πάρα πολύ μικρό, που κι εκεί όμως με είχε αγκαλιάσει και αγαπήσει ο κόσμος, ήρθα σε έναν σταθμό μεγάλο, ένας σταθμός που είναι ιδέα και γι’ αυτό λέω είναι τιμή μου που δούλεψα εδώ. Και θα συνεχίσω να δουλεύω και του χρόνου -γιατί έχουν γραφτεί πάρα πολλά. Πολλοί θέλατε να σταματήσω, δεν θα σταματήσω. Τιμή μου που δούλεψα και τιμή μου που θα συνεχίσω να δουλεύω γι’ αυτόν τον σταθμό.

Αλλά, το μεγάλο ευχαριστώ το κρατάω πάντοτε για τους συνεργάτες μου. Όλο αυτό δεν θα γινόταν εάν οι άνθρωποι τώρα εκεί που είναι στη γωνία και με παρακολουθούν, δεν δούλευαν ατελείωτες ώρες με απίστευτο πάθος -υπάρχουν άνθρωποι που είναι μαζί μου 15 χρόνια, 18 χρόνια… Άνθρωποι οι οποίοι ξημεροβραδιάζονται εδώ, με ανεξάντλητη υπομονή, με κέφι γι’ αυτή τη δουλειά σαν να ξεκίνησαν χθες, τα νέα παιδιά που μπήκαν στην ομάδα, με τους τεχνικούς μας που μας αγάπησαν πάρα πολύ εδώ, όλοι οι τεχνικοί που γίναμε εδώ μια παρέα. Θέλω όλους να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου!

Θέλω να ευχαριστήσω κι εσάς, αγαπητοί τηλεθεατές, που μας δώσατε αυτή την ευκαιρία να συνεχίσουμε. Εσείς επιλέξατε να μας βλέπετε, να είστε κοντά μας κάθε μέρα, κάθε μήνα και πιο πολύ. Αυτό ήταν το εντυπωσιακό. Ξεκινήσατε δειλά… “τι θα κάνει τώρα η Τατιάνα στον ΣΚΑΪ;” και κάθε μήνα αυτό το κύμα της αγάπης σας αυξανόταν και φτάσαμε να τερματίσουμε για άλλη μια χρονιά πρώτοι στη ζώνη μας εξαιτίας σας!

Θα φύγουμε διακοπές και θα γυρίσουμε ξεκούραστοι με ακόμα περισσότερες ιδέες. Πάμε διακοπές κι ερχόμαστε εδώ ακόμα πιο δυναμικά! Να είστε όλοι καλά! Κλείνω με το τραγούδι σύμβολο για μένα: βάλαμε φωτιά στα φρένα και μας έμεινε το γκάζι, τη ζωή μου μηδενίζω πίσω δεν ξαναγυρίζω».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή: