Στο θέμα της Μελίνας Ασλανίδου και τη διάψευση από την τραγουδίστρια του δημοσιεύματος ότι παντρεύεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναφέρθηκαν το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Και με αφορμή τη διάψευση της Ασλανίδου, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που αφορούσε την ίδια και ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα.

«Και πολύ έκανε, αν δεν ισχύει. Γελάω πολύ με πολλές εφημερίδες… πάρτε ένα τηλέφωνο πριν, επιβεβαιώστε κάτι, επειδή δεν έχετε θέμα πρέπει να βγάλετε ένα ψέμα; Εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές ή να μου στείλουν μήνυμα και να γράφουν: “Έχω σκοπό να γράψω αυτό για εσένα, να ξέρεις”. Τι σημαίνει έχω σκοπό άμα δεν υφίσταται ή αν εγώ δεν θέλω να βγει κάτι; Απάντησα: “Πολύ ωραία αν γράψεις κάτι τέτοιο για εμένα θα βγω και εγώ μέσα από την εκπομπή ή από τα social και θα το διαψεύσω”. Γιατί με απειλείς ότι θα γράψεις κάτι για εμένα που δεν ισχύει;  Μην γράψεις τίποτα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένη: «Και μετά έγραψε χωρίς όνομα για παρουσιάστρια που δεν θέλουμε να ξανά αναφέρουμε το όνομά της… Μην το αναφέρετε ποτέ. Από το να γράφετε ψέματα, μην αναφέρετε ποτέ ξανά το όνομά μου! Ή από το να με απειλείτε, ότι θα γράψετε αυτό για εμένα, θα γράψετε εκείνο. Μην με ξαναγράψετε ποτέ! Στην τελική, καμία ανάγκη δεν έχω, καθημερινή εκπομπή έχω και προβάλλομαι. Μην ξανά γράψετε ποτέ τίποτα για εμένα, καρφί δεν μου καίγεται καρφί».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.