Αντίστροφα μετράνε οι φανς του Game of Thrones για να παρακολουθήσουν αύριο την πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου του Game of Thrones.

Στη χώρα μας θα παιχτεί αποκλειστικά στη Nova, ταυτόχρονα μάλιστα με την Αμερική, στις 4:00 πμ με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ θα προβληθεί ξανά στις 15 Απριλίου στις 22:00, στο Novacinema1HD.

Η σειρά φαινόμενο έχει καθηλώσει το παγκόσμιο κοινό, με το μεγάλο φινάλε να έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαΐου.

Το ΗΒΟ παρέτεινε την αγωνία του φινάλε κατά τουλάχιστον έναν χρόνο, υπόσχεται ωστόσο να μας αποζημιώσει με 6 χορταστικότατα επεισόδια που θα διαρκούν μία ώρα ή και περισσότερο το καθένα. Ακόμα και για 80-90 λεπτά κάνουν λόγο οι φήμες.

Η σεζόν θα ξεκινήσει στο Winterfell με τους περισσότερους βασικούς χαρακτήρες να συναντιόνται εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Το τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου έθεσε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ τηλεθέασης για τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, με περισσότερους από 16,5 εκατ. τηλεθεατές να το παρακολουθούν στην κυριακάτικη πρεμιέρα του (στοιχεία της Nielsen).

Ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Κέισι Μπλόις, αποκάλυψε στην «Morning Call» πως «στο Game of Thrones, για το τέλος, θα γυριστούν διάφορες εκδοχές του φινάλε, ώστε κανείς να μη γνωρίζει τι θα συμβεί … Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να κάνεις σε σειρές με μεγάλη διάρκεια. Γιατί όταν γυρίζεις κάτι, ο κόσμος το μαθαίνει. Οπότε θα γυριστούν εναλλακτικά φινάλε, για να μην υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση μέχρι το τέλος».

Ο 8ος κύκλος θα μεταδοθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Nova.