Οι οπαδοί του Game of Thrones περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου της σειράς, ο οποίος θα προβληθεί αυτήν την Κυριακή (14/04) το βράδυ σε ώρα ΗΠΑ και ξημερώματα Δευτέρας σε ώρα Ελλάδας.

Πολλοί είναι αυτοί που δεν θα αντέξουν το ξενύχτι και θα θελήσουν να αφιερώσουν λίγο χρόνο από την επόμενη ημέρα για να δουν το πρώτο από τα οκτώ επεισόδια. Ο φόβος αυτών των ανθρώπων είναι τα spoilers, που θα πετάγονται από… κάθε πλευρά.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα site που πάει το θέμα μερικά βήματα πιο πέρα… Απευθύνεται σε όσους θέλουν να γίνουν ο «εφιάλτης» σε φίλους και συγγενείς, αποκαλύπτοντας πράγματα για τη σειρά… αναγκαστικά. Αυτό ονομάζεται Spoiled και το όνομά του μαρτυρά τι είναι.

Με κόστος 0,9 δολαρίου, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει από το site να στέλνει ανώνυμα γραπτά μηνύματα με αποκαλύψεις σχετικά με την πλοκή του GOT, σε όποιον θα ήθελαν να του προκαλέσουν το απόλυτο «σπάσιμο» έως και… εγκεφαλικά. Η διαδικασία είναι απλή: μπαίνει στο site, καταβάλει το αντίτιμο και πληκτρολογεί τον αριθμό τηλεφώνου που στοχεύει. Και «μπουμ», οι αποκαλύψεις του πηγαίνουν… συστημένες.

Μάλιστα, υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως το να στέλνονται αυτόματα sms σε μια λίστα ατόμων αμέσως μετά την προβολή κάθε επεισοδίου της όγδοης σεζόν.  Βέβαια, αυτό εμπεριέχει πολλούς κινδύνους για όσους το κάνουν, όπως να γιορτάζουν μόνοι τους τα γενέθλιά τους από εδώ και εμπρός…

Η τελευταία σεζόν του Game of Thrones αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον γύρω από τα τηλεοπτικά πεπραγμένα το επόμενο διάστημα.

Ο 8ος κύκλος θα μεταδοθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Nova.