Τον Διονύση Σαββόπουλο υποδύθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar ο Πασχάλης Τσαρούχας κι ερμήνευσε τον περίφημο «Καραγκιόζη» του, πλαισιωμένος επί σκηνής από τον καραγκιοζοπαίκτη και δάσκαλο του θεάτρου σκιών Χρήστο Πατρινό.

Καραγκιόζης, Πασχάλης Τσαρούχας και Διονύσης Σαββόπουλος συνεπήραν και συγκίνησαν κοινό και κριτές, χαρίζοντας στον διαγωνιζόμενο την πρωτιά.

Η Μαρία Μπεκατώρου σχολίασε πως αυτή η εμφάνιση θα μείνει αξέχαστη ενώ η Μιμή Ντενίση είπε χαρακτηριστικά: «Συγκινήθηκα, με το ζόρι κρατιέμαι… Βγήκες και κοιταχτήκαμε, ήταν σαν να έβγαινε στη σκηνή ο Νιόνιος… Έχει πει πολύ σπουδαία τραγούδια. Για μένα ήσουν υπέροχος».

«Ήσουν καταπληκτικός, όταν ξεκίνησες το τραγούδι ήσουν και ξεσηκωτικός, όπως είναι και ο Σαββόπουλος» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης, εξαιρετικό τον χαρακτήρισε ο Γιώργος Μαζωνάκης συμπληρώνοντας πως ήταν όλη η εμφάνιση συγκινητική.

«Μπορεί να κέρδισες με τους Prodigy αλλά η στιγμή σου στο Your Face Sounds Familiar θα είναι αυτή εδώ» του είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Σταρόβας.