Έκπληξη αποτέλεσε τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και στους πρωταγωνιστές αλλά και στον ίδιο τον Alpha, το αιφνίδιο τέλος του «Τατουάζ». Ο Ανδρέας Γεωργίου και οι συνεργάτες του, Κούλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία στο πετυχημένο σήριαλ, τον ερχόμενο Ιούνιο και το ανακοίνωσαν με ένα mail στους υπόλοιπους συνεργάτες τους.

Η ξαφνική απόφαση δημιούργησε πολλές κι εύλογες απορίες για τους λόγους που οι άνθρωποι της σειράς προχώρησαν σε αυτήν. Όταν, μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου σε πρόσφατες δηλώσεις του στην κάμερα του STAR  άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο το «Τατουάζ» να πάει και για τρίτη χρονιά.

Μάλιστα, σε εκείνες τις δηλώσεις είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι βρισκόταν σε φάση που αναζητούσε καινούργια πρόσωπα. Όπως ανέφεραν το πρωί στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», τα κάστινγκ που είχε κάνει ο Ανδρέας Γεωργίου δεν αφορούσαν μόνο στο «Τατουάζ» αλλά και σε κάποιο άλλο σίριαλ που ενδεχομένως σχεδιάζει να κάνει. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, οι δημιουργοί του σίριαλ φαίνεται ότι έχουν ήδη στο μυαλό τους το επόμενο βήμα.

Ωστόσο, τα πράγματα θα έλεγε κανείς ότι κάπως περιπλέκονται, καθώς το συμβόλαιο του Γεωργίου και της ομάδας του λήγει τον προσεχή Ιούνιο. Ο Alpha είναι η πρώτη προτεραιότητα του, όμως, ο δημιουργός των πετυχημένων σήριαλ είναι περιζήτητος στην τηλεοπτική αγορά.

Όπως ανέφερε ο Πουλόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου» ο ίδιος επικοινώνησε με τρεις μεγάλους σταθμούς για να δει τις προθέσεις του αναφορικά με τον Ανδρέα Γεωργίου. Και όπως είπε, στον ΑΝΤ1 εξετάζουν το ενδεχόμενο επιστροφής του (είχε υπογράψει το εξίσου πετυχημένο Μπρούσκο), στο OPEN Beyond αφήνουν ανοιχτό το θέμα, ενώ στον ΣΚΑΪ οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησε, εξήγησαν ότι αυτή τη στιγμή δεν μιλάνε για κάτι τέτοιο αφού έχουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί, όμως τόνισαν πως το κανάλι του Φαλήρου θέλει να επενδύσει στη μυθοπλασία. Σε κάθε περίπτωση τίποτε δεν είναι δεδομένο για το τηλεοπτικό μέλλον του Ανδρέα Γεωργίου.

Την ίδια στιγμή, στο Happy Day επιβεβαίωσαν ότι οι τρεις συντελεστές του Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλης Νικολάου, μετά από συνάντηση με τους συντελεστές του σταθμού αποφάσισαν ότι η σειρά θα πρέπει να κατεβάσει αυλαία φέτος. Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Γεωργίου ενημέρωσε τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς με ένα email, στο οποίο και ανέφερε το λόγο που πήραν αυτή την ξαφνική για όλους απόφαση.

«Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το “Τατουάζ” μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή, κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί» αναφερόταν μεταξύ άλλων στο επίμαχο mail.