ΕΣΡ για επίθεση σε ΣΚΑΪ: Παρόμοιες ενέργειες στρέφονται κατά της Δημοκρατίας

«Ευχόμαστε την ταχύτερη δυνατή επαναφορά σε ανθρώπινες συνθήκες λειτουργίας»


MEDIA
16:44
17/12/2018
ΕΣΡ για επίθεση σε ΣΚΑΪ: Παρόμοιες ενέργειες στρέφονται κατά της Δημοκρατίας
1
loading

Την Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης απασχόλησε σήμερα η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ». Το ΕΣΡ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «παρόμοιες ενέργειες στρέφονται κατά της ελευθερίας της έκφρασης, της πολυφωνίας και εν τέλει της δημοκρατίας».

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσαν και οι εργαζόμενοι στο ΕΣΡ, οι οποίοι επισημαίνουν ότι «έχοντες τη δυσάρεστη εμπειρία της άνοιξης του 2014, όταν οι εγκαταστάσεις μας επλήγησαν από την τοποθέτηση βόμβας και της μετέπειτα προσπάθειας να επαναλειτουργήσουμε, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας απέναντι στους εργαζόμενους στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ.

Ευχόμαστε την ταχύτερη δυνατή επαναφορά σε ανθρώπινες συνθήκες λειτουργίας και καταδικάζουμε κάθε είδους βίαιες και επιθετικές μεθόδους "διαφωνίας" στο χώρο της Ενημέρωσης και στη Δημοκρατία».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

    Πάλι αυτό το επαίσχυντο Πολιτικό μόρφωμα μετά τις ομαδικές εκτελέσεις προσφυγοπουλων τις επιθέσεις με μολότοφ , καλασνικοφ καταστροφή Πανεπιστήμιων σε άλλη μια δολοφονική βομβιστική ενέργεια. Να βγει εκτός νόμου τώρα όλοι στα Προπύλαια Τσακιστε τον φασισμό παντού.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει