Πλειός: Τέτοιες απειλές δεν μπορούν να κάμψουν τη λειτουργία του ΕΣΡ

Τι λέει για το απειλητικό φαξ και τη δημοσιοποίηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


MEDIA
15:13
04/12/2018
Πλειός: Τέτοιες απειλές δεν μπορούν να κάμψουν τη λειτουργία του ΕΣΡ
2
loading

«Είναι μια απειλή η οποία εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζει καθόλου, τουναντίον ενισχύει την διάθεσή μου να κάνω ακόμη πιο καλά την δουλειά που κάνω».

Αυτό δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Πλειός, καθηγητής στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ και μέλος του ΕΣΡ για την απειλητική επιστολή που έφτασε με φαξ στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής.

«Επειδή μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου αυτό που θα κάνω είναι να συνεχίσω κανονικά όπως μέχρι τώρα. Δηλαδή εξετάζουμε τις υποθέσεις, βλέπουμε αν υπάρχει παράβαση, επιβάλλουμε τις πρέπουσες κυρώσεις συστηματικά το ίδιο και περισσότερο. Δεν νομίζω ότι τέτοιου είδους απειλές είναι σε θέση να κάμψουν τη λειτουργία του οργάνου ούτε την δική μου προσωπικά αποφασιστικότητα», λέει ο κ. Πλειός.

Όσον αφορά στην κοινοποίηση της απειλητικής επιστολής σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Πλειός τόνισε ότι «είναι δική μου προσωπική απόφαση διότι με αφορά. Είναι μια απειλή και προς το πρόσωπό μου κι έχω το δικαίωμα να την διαχειριστώ όπως νομίζω. Πρέπει να ξέρει η κοινή γνώμη στην Ελλάδα και πολλοί άλλοι παράγοντες τι συμβαίνει. Νομίζω ότι έχουμε χρέος».

Υπενθυμίζεται ότι στην συγκεκριμένη επιστολή όπως δημοσίευσε το ΑΠΕ ΜΠΕ διατυπώνονται ευθείες απειλές κατά της ζωής των μελών της ανεξάρτητης Αρχής, οι οποίες σχετίζονται με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ σχετικά με το «γκάλοπ» που είχε προβάλλει για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Η επιστολή που έφθασε στο ΕΣΡ, επεκτείνεται ακόμα προς τα «κομμούνια» τους «gay» τους «αντιρατσιστές» καταλήγοντας ότι «εμείς δεν πετάμε τρικάκια και βάφουμε τοίχους, καίμε ζωντανούς τέτοιου είδους σκουλήκια...».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ε.Α.

    Φασίστες και ακροδεξιοί απειλούν, δέρνουν και σκοτώνουν! Αυτό δεν έκαναν τόσα χρόνια κλέβοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες;

  2. avatar Μστ

    Έστειλαν απειλητική επιστολή με ΦΑΞ..??άντε βρείτε τότε από που στάλθηκε

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει