Ο Βαγγέλης Δρίσκας ακολουθεί τις γεύσεις και τα αρώματα και ταξιδεύει: Από τη Σαντορίνη στην Ισπανία και από τη Μασσαλία στην Ιταλία, στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση», την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 14:00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Γεύσεις που έρχονται από μακριά και συνταγές που έχουν τη δική τους ιστορία διάλεξε ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας για το τραπέζι της Κυριακής.

Ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μια ιδιαίτερη συνταγή για σαντορινιούς ντοματοκεφτέδες σε μία πρωτότυπη παραλλαγή με μπακαλιάρο και την συνοδεύει με μία ισπανική απαλή σκορδαλιά με φρέσκα μυρωδικά.

Δοκιμάζει μία αυθεντική γαλλική συνταγή για μπουτάκια κοτόπουλου με γλυκόξινη σάλτσα και μαγειρεύει έναν υπέροχο πουρέ λαχανικών με αγκινάρες, σπανάκι και άρωμα βασιλικού από την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα.

Ολοκληρώνει το ταξίδι γεύσεων γλυκά, απολαμβάνοντας την πιο δροσερή μους με πλούσια γεύση πραλίνας φουντουκιού και άρωμα καφέ και φτιάχνει αφράτα λουκουμαδάκια με μπανάνα, σερβιρισμένα με παγωτό, καραμέλα και τριμμένα καρύδια.