Καλεσμένος στην Αθλητική Κυριακή ήταν ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Κοντοές, ο οποίος βρέθηκε στα στούντιο της εκπομπής στη λεωφόρο Μεσογείων. Κληθείς να σχολιάσει τη μάχη του τίτλου στη Superleague, ο έμπειρος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής, ανέφερε ότι η ΑΕΚ κατά την άποψή του είναι πιο συγκροτημένη ομάδα και αθλητική, ενώ ο ΠΑΟΚ υπερτερεί σε μονάδες.

Λίγο αργότερα, στην παρέα μπήκε με σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη και ο Γιώργος Μίνος. Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου» του Βορρά πιάστηκε από τα λόγια του Κοντοέ και με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο προσπάθησε να τον πείσει ότι εξίσου συγκροτημένη ομάδα με την ΑΕΚ είναι και ο ΠΑΟΚ.

«Ίσως έχεις και κάποια ιδιαιτερότητα, λόγω της ΑΕΚ. Κατ’ αρχάς, έχει ένα γκολ δεχθεί ο Πασχαλάκης», υπενθύμισε ο δημοσιογράφος στον ποδοσφαιριστή. Με εκείνον να απαντάει: «Απλά παραθέτω την προσωπική μου άποψη, που μπορεί να μην έχει καν αξία. Δεν επηρεάζω κάποιον. Δεν ξέρω αν είναι σεβαστή από εσάς;», είπε στον Μίνο ο Κοντοές, για να πάρει την απάντηση: «Σεβαστή».

Επίσης, ο Γιώργος Μίνος υπενθύμισε στον Γιάννη Κοντοέ ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δέχθηκε κόκκινη κάρτα. «Κατά δεύτερον, δεν πήρα κόκκινη κάρτα, πήρα κίτρινη. Και δεν έπρεπε να την πάρω εγώ, αλλά ο παίκτης του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι σχέση έχουν η κίτρινη ή η κόκκινη κάρτα με την άποψή μου», τόνισε ο παίκτης του Απόλλωνα.

Ο Κοντοές είπε στη συνέχεια πως δεν έχει καταλάβει ακόμη που υπάρχει η διαφωνία, με τον Μίνο να του λέει: «Θεωρείς τα πράγματα διαφορετικά σε σχέση με αυτό που βλέπει η κοινή γνώμη, στο μεγαλύτερο ποσοστό της, κατά την άποψή μου».

Δείτε το βίντεο: