Έτοιμος για να αγωνιστεί στους στίβους μάχης του Survivor γι’ άλλη μια φορά είναι o James Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο χωρίς άγχος αφού όπως παραδέχθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, ξέρει τι θα συναντήσει.

«Δεν έχω άγχος, ξέρω τι θα συναντήσω. Αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι η ηρεμία που απολάμβανα όταν ξυπνούσα νωρίς. Κάτι άλλο που μου έχει λείψει είναι τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα που έχει εκεί. Δεν φοβάμαι τον Αλέξη Παππά, τον έχω στο 1-0. Δεν έχω δει ολόκληρα επεισόδια του Survivor λόγω του ότι ήμουν στην Ιαπωνία. Είναι ενδιαφέρον το ότι δεν υπάρχει ψηφοφορία. Όταν όμως ψηφίζει ο κόσμος, πορώνεται παραπάνω και στηρίζει έναν παίκτη. Προφανώς με συμφέρει η ψηφοφορία. Αν ήταν στο χέρι μου, θα την έβαζα, αλλά και το αγωνιστικό έχει το ενδιαφέρον του», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Κλείνοντας, ο Τζέιμς Καφετζής είπε: «Αυτή τη φορά θα πάω για όσο με βγάλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Δεν έχω σκεφτεί να φύγω νωρίτερα, πάω και όπου βγει».