Για το τηλεοπτικό του μέλλον, ως παρουσιαστής αλλά και ως παραγωγός, μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης στον Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Παρασκευής (19/01) στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του με τον Ant1 που λήγει τον Απρίλιο αλλά και την εκπομπή που θα ήθελε να κάνει αλλά αδυνατεί λόγω έλλειψης χρόνου.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα δεδομένο. Το συμβόλαιό μου με τον Ant1 τελειώνει τον Απρίλιο σαν παρουσιαστής. Σαν παραγωγός και τώρα αν θέλω μπορώ να κάνω μια παραγωγή σε ένα άλλο κανάλι» ανέφερε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σε ότι αφορά το επιχειρηματικό show «Dragons’ Den» ανέφερε πως από τον Ant1 ξεκίνησε και «θα παραμείνει εδώ και θα πάμε σίγουρα και για season 3 με εμένα παρουσιαστή, εννοείται» και πρόσθεσε πως: «Σε επίπεδο παραγωγής το πιο πιθανό είναι να κάνω κάτι σε άλλο κανάλι».

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραδέχθηκε πως: «Η ταξιδιωτική εκπομπή έχει περάσει από το μυαλό μου, είναι μια σκέψη που την έχω εδώ και καιρό, μου αρέσει πάρα πολύ. Οι συνθήκες της ζωής μου είναι τέτοιες που το κάνουν αρκετά δύσκολο, οπότε είναι απλά σε σκέψη αυτή τη στιγμή».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για το Survivor και τον Γιώργο Λιανό, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Survivor δεν το έβλεπα ούτε όταν το έκανα. Έχει τελειώσει αυτό το κομμάτι. Έχουν μείνει πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις. Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, με μεγάλη διαφορά. Ο Γιώργος Λιανός είναι καταπληκτικός. Όταν σταμάτησα το Survivor είχα πει ότι εγώ δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Λιανό, θεωρώ ότι είναι από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που ξέρω και μπορεί να κάνει τα πάντα».