Δύο προϋποθέσεις είχε ο Τζέιμς Καφετζής προκειμένου να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να μονομαχήσει στους στίβους μάχης του Survivor. Και ενώ οι συζητήσεις προχωρούσαν και όλα έδειχναν πως οι δύο πλευρές θα τα έβρισκαν, τελικά η συμφωνία… ναυάγησε.

Ο Τζέιμς Καφετζής, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και τόνισε πως: «Τελικά θα πάω στο Τόκιο. Δεν τα βρήκαμε στις προϋποθέσεις. Είχα δύο προϋποθέσεις για το Survivor, μου είπαν ότι στη μία πρέπει να υποχωρήσω και το κατανόησα. Μου ζήτησαν όμως να κάνω και μία υποχώρηση 17% στο χρηματικό ποσό, ήταν 2 χιλιάρικα παραπάνω αυτά που ήθελα εγώ. Τελικά δεν θα πάω».

«Δεν ξέρω ποια είναι η Μέγκι Ντρίο. Εάν δεν έχει πάει Survivor πριν, το θεωρώ δύσκολο να πάρει τόσα πολλά λεφτά. Πέρσι στο All Star έπαιρναν 5 χιλιάδες. Εμένα μου έγινε μία πάρα πολύ μεγάλη πρόταση αλλά τελικά δεν θα με δείτε», απάντησε ο νεαρός Ροδίτης σε σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ.

«Η μία προϋπόθεση που έθεσα ήταν ότι ήθελα εγγυημένα λεφτά. Μου εξήγησαν ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται, γιατί μπορεί εγώ να σηκωνόμουν τη δεύτερη μέρα να φύγω, αν και δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Όμως δεν διαπραγματεύτηκα τα λεφτά», εξήγησε στη συνέχεια ο Τζέιμς Καφετζής.

«Πολύ καλό παιδί, έχω να τον δω από το Survivor. Τελευταία φορά θυμάμαι είχαμε τσακωθεί σε ένα πάνελ τηλεφωνικώς. Μπορεί να είμαστε και οι μόνοι που, ενώ τσακωνόμασταν μέσα στο Survivor, δεν τα έχουμε βρει έξω. Δεν νομίζω να μπαίναμε με φιλικές διαθέσεις στο παιχνίδι», είπε σε άλλο σημείο Τζέιμς Καφετζής για τον Αλέξη Παππά.