Η Κατερίνα Καινούργιου στην χθεσινή της εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Περρή τον οποίο και «κάρφωσε» πως στο παρελθόν την έχει σχολιάσει με χυδαίο τρόπο για την εμφάνισή της. Το πρωί της Πέμπτης (30/11), ο Βαγγέλης Περρής μέσα από τον «αέρα» του «Πρωινού» απάντησε στην παρουσιάστρια του Alpha και προειδοποίησε πως ενδέχεται να κινηθεί νομικά εναντίον της.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Θα πρέπει αυτό το οποίο είπε, ότι την έχω σχολιάσει με χυδαίο τρόπο, η Κατερίνα Καινούργιου να το αποδείξει. Όχι να πει κατάλαβα, υπονοήθηκε, μου είπανε. Να πει το χυδαίο σχόλιο που έχει ακουστεί από μένα. Αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Αν δεν ζητήσει συγγνώμη θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που αντιστοιχούν σε αυτό το οποίο έκανε δημοσίως και οι ευθύνες αυτές, φυσικά, θα είναι ποινικές» και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να φέρει τη χυδαία, τον χυδαίο τρόπο σχολιασμό στην εμφάνισή της. Δεν έχει γίνει».

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, στη χθεσινή της εκπομπή ανέφερε πως: «Εμένα μου έχει τύχει να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο στο παρελθόν ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνιση μου. Θα μου πεις, τώρα, τι ασχολείσαι με τον Βαγγέλη Περρή ρε Κατερίνα αλλά λέω ένα παράδειγμα. Πόσο χυδαίο είναι από την πλευρά ενός άνδρα; Λέω ένα παράδειγμα… Και άλλοι πολλοί στην ελληνική τηλεόραση».