Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο νέο (πέμπτο) επεισόδιο της σειράς του «Mega» Milky Way, που θα προβληθεί την Πέμπτη (30/11) στις 23:10. Όλοι έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους, αλλά ο πλανήτης Αφροδίτη, ο πιο εξεγερμένος όλων, ο μόνος που περιστρέφεται ανάποδα και φωτίζει τόσο έντονα σε ολόκληρο τον ουρανό, δείχνει τον δρόμο στη Μαρία.

Το νέο επεισόδιο της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου φέρνει μαζί του μεγάλες και μη αναστρέψιμες αλλαγές στις ζωές των ηρώων.

Βουτιά σε παράνομους κόσμους και στενές επαφές με επικίνδυνους ανθρώπους, μία φιλία που δυναμώνει, ένας γάμος που κλονίζεται, αλλά και μία παράξενη γυναίκα (Τόνια Σωτηροπούλου), που μέσα στο τέλμα της αυτοσαρκάζεται και λέει μεγάλες αλήθειες στην κεντρική ηρωίδα.

Milky Way

Τι θα δούμε στο 5ο επεισόδιο

Ενώ η Μαρία με τον Τζο έχουν μπει για τα καλά στη διακίνηση, για να μαζέψουν λεφτά, η φιλία τους δυναμώνει όσο εντείνονται και οι κίνδυνοι της δουλειάς. Η νέα της παρέα όμως, τη φέρνει σε σύγκρουση με τα κορίτσια, που νιώθουν ότι η Μαρία απομακρύνεται και αποφασίζουν να κάνουν κάτι γι’ αυτό.

Εκτός από τις φίλες της, η Μαρία έχει απομακρυνθεί και από τον Τάσο, ο οποίος μέσα στην οργή του κάνει ένα τεράστιο λάθος σε έναν στημένο αγώνα πυγμαχίας και δυσαρεστεί τα λάθος άτομα.

Παράλληλα, τα προβλήματα στο σπίτι της Μαρίας συνεχίζονται. Ο Γιώργος έρχεται πιο κοντά με τη δασκάλα του (Σοφία Κόκκαλη). Οι καθημερινές τους έξοδοι θα φτάσουν τελικά στα αυτιά της Ελένης.

Τι θα κάνει όταν μάθει πού περνάει τον χρόνο του τα βράδια ο Γιώργος;

To «Milky Way» μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά on demand στο Vodafone TV.

Δείτε το τρέιλερ